Cursus actualiteiten en verdieping WIA

25 mei

Leiden

10.00 - 17.30 uur
6 NOvA PO
375,-
Leiden

Cursus actualiteiten en verdieping WIA

Wij zijn bijzonder verheugd dat we mr. Linda Meys hebben weten te strikken voor de cursus actualiteiten en verdieping WIA. Wilt u uw kennis omtrent actualiteiten en verdieping WIA een update geven en/of u hierin verdiepen? Dan is deze cursus wat u zoekt. Het betreft een actieve cursus met veel mogelijkheden voor interactie.

Deze cursus is erop gericht meer verdiepende kennis op te doen rondom het sociale zekerheidsrecht en meer specifiek rondom de WIA. De cursus behandelt de stand van zaken in de ‘WIA praktijk’, met de laatste jurisprudentie over de juridische kwesties die men tegen kan komen in WIA-procedures. Ook wordt uiteraard de wet- en regelgeving uitgebreid besproken. Door het volgen van deze cursus bent u weer volledig up-to-date ten aanzien van het sociale zekerheidsrecht op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Er zal bovendien worden gerekend aan de hand van een complexe casus, waarbij een deel van de theorie in de casus is verwerkt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, zolang er voldoende relatie is met het onderwerp.

Doelgroep
Advocaten

Dinsdag 25 mei 2021 in het Van der Valk Hotel te Leiden

09.30 – 10.00 uur     Inloop met koffie en thee
10.00 – 11.30 uur     Cursus deel 1
11.30 – 11.45 uur     Pauze
11.45 – 13.15 uur     Cursus deel 2
13.15 – 14.15 uur     Pauze met lunch
14.15 – 15.45 uur     Cursus deel 3
15.45 – 16.00 uur     Pauze
16.00 – 17.30 uur     Cursus deel 4
17.30 uur                    Afsluiting

mr. Linda Meys

Ik ben ervan overtuigd dat rechtshulp beter is als deze wordt verleend door een gespecialiseerde advocaat. Ik heb mij volledig gespecialiseerd in alle juridische aspecten die te maken hebben met arbeid, ziekte en zorg. In het arbeidsrecht heb ik mij verder gespecialiseerd door het afronden van de specialisatieopleiding Leergang Arbeidsrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk. Deze specialisatie heb ik Cum Laude afgerond. Ik ben lid van specialisatieverenigingen VAAN en VAAAL.

Het delen van kennis en informatie vind ik heel belangrijk, ik ben docent Sociale Zekerheid voor opleiders SOSV en MR in opleidingen. Ook deel ik regelmatig kennis op mijn Linkedin pagina. Volg mij gerust. Naast mijn werk als advocaat ben ik vrijwilliger bij het Wao/Wia platform Maastricht & Heuvelland, omdat ik het belangrijk vind dat er voor iedereen laagdrempelige juridische hulp voor handen is. Tenslotte ben ik aangesloten bij netwerkclub PowerVrouwen om zo andere vrouwen te ontmoeten, begroeten en verbindingen te leggen.