Cursus VAR Actualiteiten Arbeidsrecht

28 januari

Videotutorial

3 uur
3 NOvA PO
0
Videotutorial

Cursus VAR Actualiteiten Arbeidsrecht

Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor.

Deze videotutorial is alleen beschikbaar voor de leden van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda – ‘s-Hertogenbosch.

Videotutorial ‘on demand’
Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet.

Hoe werkt het?

  • De video kan je bekijken op ieder gewenst moment
  • De video kan je tijdens het afspelen pauzeren, vooruit- of terugspoelen, hierdoor kan je de video ook in delen bekijken
  • Daarnaast zal de video voor de rest van dit kalenderjaar (2020) beschikbaar blijven, zodat je nog een keer de videotutorial terug kan kijken als je dat wenst
  • Na de video dien je een vijftal toetsvragen te beantwoorden (meerkeuzevragen) en als je de vragen met een voldoende hebt beantwoord ontvang je twee NOvA PO-punten

Wat gebeurt er nadat je je hebt aangemeld voor deze videotutorial?
Na aanmelding voor deze videotutorial ontvangt je binnen 8 uur een e-mail van ons met inloggegevens van het online platform van MR. in opleidingen waar je op ieder gewenst moment de video in kunt bekijken.

Heb je al een account bij MR. in opleidingen? Dan zal de video beschikbaar komen in je account van MR. in opleidingen. Als de video beschikbaar is in je account ontvang je hierover een mail dat de videotutorial is toegevoegd.

Duur
3 uur

prof.mr.dr. Ruben Houweling
Ruben Houweling studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2009 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is hij aansluitend benoemd tot Universitair Hoofddocent. In die hoedanigheid heeft hij onder meer de succesvolle Master Arbeidsrecht (2009) opgericht. In juni 2011 is Ruben benoemd tot Hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ruben is redactielid van het tijdschrift Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA) en (hoofd)redacteur van het jurisprudentieblad Jurisprudentie in Nederland (JIN). Hij is mede-oprichter van het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en maakt deel uit van de kernredactie van dit blad. Hij ontwikkelde de interactieve digitale kennisbank (VAAN) AR Updates.nl en is hoofdredacteur van deze wekelijkse online update. Daarnaast is Ruben lid van de Commissie Cassatie in het belang van het Arbeidsrecht (CCA) en van de Sdu Cursus Adviesraad Arbeidsrecht. Ruben verzorgt regelmatig lezingen en cursussen (onder meer voor CPO, OSR, PALA en PALA+ en het Arbeidsrecht Instituut). Hij publiceert veelvuldig in diverse vaktijdschriften en boeken. Vanaf 2009 is Ruben als legal counsel verbonden aan DingemansVanderKind Advocaten te Amsterdam.