Videotutorial: Actualiteiten huurrecht bedrijfsruimte

Videotutorial: Actualiteiten huurrecht bedrijfsruimte

Deze video is vanaf nu per direct te bekijken. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor. 

Het huurrecht is een veelzijdig rechtsgebied met interessante regimes welke met een enkele twinkslag soms compleet anders kunnen uitpakken. Dat is meteen precies waar in deze cursus de aandacht aan zal worden besteed aan de hand van concrete casussen. De casussen worden besproken aan de hand van de wet en de jurisprudentie zodat u volledig bij bent om goed te kunnen adviseren. Daarnaast zit bij deze cursus een reader die volledig geüpdate is in november 2020.

Punten

Doelgroep
Advocaten

Videotutorial ‘on demand’
Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor.

Hoe werkt het?
Na aanmelding voor deze videotutorial ontvangt u binnen 15 minuten een e-mail van ons met inloggegevens van het online platform van MR. in opleidingen waar u op ieder gewenst moment de video in kunt bekijken.

Heb je al een account bij MR. in opleidingen? Dan zal de video binnen 15 minuten na aanmelding beschikbaar zijn in je account.

Duur: 2 uur

mr. Michel Visser
Michel Visser is inmiddels meer dan 13 jaar advocaat en staat bekend als pragmatisch. Michel staat hoofdzakelijk beleggers en eigenaren bij. Zijn specialisatie is exploitatie van commercieel vastgoed en het huurrecht. Michel heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Nyenrode en de Northwestern University Pritzker School of Law, VHA. Naast advocaat is Michel ook docent aan de Universiteit van Amsterdam, Universiteit Leiden, CPO (Universiteit Nijmegen) en enkele vastgoedorganisaties en publiceert hij regelmatig over o.m. het huurrecht.