Videotutorial: Actualiteiten jeugdstrafrecht

26 februari

Videotutorial on demand

4 uur
4 NOvA PO
200,-
Videotutorial on demand

Videotutorial: Actualiteiten jeugdstrafrecht

Deze video is nu beschikbaar. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor. 

De wijze waarop de strafzaak van een jeugdige wordt afgedaan kan grote gevolgen hebben voor de rest van zijn leven. Uw expertise in het jeugdstrafrecht is daarom van groot belang en kan het verschil maken in een jeugdstrafzaak. In deze actualiteitencursus zal de rechtspraak binnen het jeugdstrafrecht centraal staan waarbij recente en toekomstige wetswijzigingen zullen worden besproken. Door het gebruik van praktijkvoorbeelden zal deze cursus een pragmatische invalshoek hebben en door het gebruik van handige praktijktips zult u de opgedane kennis direct kunnen toepassen in de praktijk.

Punten
4 NOvA PO-punten

Doelgroep
Advocaten

Videotutorial ‘on demand’
Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor.

Hoe werkt het?
Na aanmelding voor deze videotutorial ontvangt u binnen 15 minuten een e-mail van ons met inloggegevens van het online platform van MR. in opleidingen waar u op ieder gewenst moment de video in kunt bekijken.

Heb je al een account bij MR. in opleidingen? Dan zal de video binnen 15 minuten na aanmelding beschikbaar zijn in je account.

Duur: 4 uur

mr. Petra Breukink
Petra Breukink is een strafrechtspecialist pur sang. Zij begon in 2005 als advocaat bij Cleerdin & Hamer advocaten. Vanaf begin 2009 tot en met januari 2012 heeft zij gewerkt bij Advocatenkantoor Mayke Goris te Almelo. Ze heeft altijd al een voorliefde gehad voor het bijstaan van kinderen. En doet dat in zowel civiele (UHP en OTS) en strafzaken.

Aan Petra Breukink is veel gelegen om cliënten gerust te stellen en zo goed mogelijk voor hen op komen. Hierbij komen haar gedrevenheid en dossierkennis goed van pas. De advocaat moet iemand zijn waar de cliënt altijd op terug kan vallen en een kind moet zich veilig, aldus mr. Petra Breukink.