Videotutorial: Reorganisatie

26 februari

Videotutorial on demand

1 uur
1 NOvA PO
50,-
Videotutorial on demand

Videotutorial: Reorganisatie

Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor.

In de huidige coronacrisis hebben veel werkgevers het moeilijk. Veel (en) grote reorganisaties lijken onafwendbaar. Na jaren van economische voorspoed waarin weinig werd gereorganiseerd, zijn de do’s en dont’s, spelregels en juridische kaders bij u wellicht toe aan een opfrissing. Daarnaast heeft de Hoge Raad de afgelopen jaren enige uitleg gegeven aan onder meer de herplaatsingsverplichting en het begrip ‘uitwisselbare functie’. In deze video wordt de reorganisatie van A tot Z met u doorgesproken aan de hand van praktische casusvoorbeelden.

Hoe werkt het?
Na aanmelding voor deze videotutorial ontvangt u binnen 15 minuten een e-mail van ons met inloggegevens van het online platform van MR. in opleidingen waar u op ieder gewenst moment de video in kunt bekijken.

Heb je al een account bij MR. in opleidingen? Dan zal de video binnen 15 minuten na aanmelding beschikbaar zijn in je account.

Doelgroep
Advocatuur

Videotutorial ‘on demand’
Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor.

Hoe werkt het?
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van aanmelding. Binnen 15 minuten zal je van ons een email ontvangen met inloginstructies.

  • Deze videotutorial kan je op ieder gewenst moment bekijken. Het tutorial kan je ook in delen bekijken, aangezien je de video kan pauzeren, voor- en achteruitspoelen
  • Na iedere video van één uur dien je een aantal toetsvragen te beantwoorden (meerkeuzevragen) en als je de vragen met een voldoende hebt beantwoord, ontvang je per video één PO-punt.
  • Het videotutorial blijft de rest van dit jaar toegankelijk voor je op het platform van MR. in opleidingen, zodat je altijd op ieder gewenst moment nog eens een van de video’s deels of in z’n geheel kunt bekijken.

Duur: 1 uur

mr. dr. Pascal Kruit
Pascal Kruit studeerde in 2006 cum laude af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde op 15 maart 2012 aan diezelfde universiteit op het proefschrift getiteld ‘De ontbindingsbeschikking ex art. 7:685 BW getoetst’. Pascal is thans partner bij Boontje Advocaten te Amsterdam. Hij heeft veel ervaring op het gebied van het ontslagrecht en het arbeidsovereenkomstenrecht. Pascal doceert frequent, onder andere in postacademisch onderwijs (PALA). Hij publiceert ook regelmatig artikelen en annotaties in arbeidsrechtelijke vakliteratuur.