Videotutorial: NOW 2

28 januari

Videotutorial on demand

1 uur
1 NOvA PO
50,-
Videotutorial on demand

Videotutorial: NOW 2

Deze video is per direct beschikbaar. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor. 

Op 22 juni is de langverwachte NOW 2 verschenen. In dit videotutorial licht prof.mr.dr. Ruben Houweling de nieuwe regeling toe. Aan bod komen uitvoerig de ontslagboete, nieuwe rekenregels en consequenties/doorwerking van NOW 2 op NOW 1 en omgekeerd.

Hoe werkt het?
Na aanmelding voor deze videotutorial ontvangt u binnen 15 minuten een e-mail van ons met een bevestiging van aanmelding. Zodra het videotutorial beschikbaar is, zullen we u hierover informeren en u voorzien van inloggegevens.

Punten
1 NOvA PO-punt

Doelgroep
Advocaten

Videotutorial ‘on demand’
Deze video is vanaf nu beschikbaar. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor. 

Hoe werkt het?

  • Deze videotutorial kan je op ieder gewenst moment bekijken. Het tutorial kan je ook in delen bekijken, aangezien je de video kan pauzeren, voor- en achteruitspoelen
  • Na het bekijken van de video dien je een aantal toetsvragen te beantwoorden (meerkeuzevragen) en als je de vragen met een voldoende hebt beantwoord, ontvang je per video één PO-punt.
  • Het videotutorial blijft de rest van dit jaar toegankelijk voor je op het platform van MR. in opleidingen, zodat je altijd op ieder gewenst moment nog eens een van de video’s deels of in z’n geheel kunt bekijken.

Duur: 1 uur

prof.mr.dr. Ruben Houweling
Ruben Houweling studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2009 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is hij aansluitend benoemd tot Universitair Hoofddocent. In die hoedanigheid heeft hij onder meer de succesvolle Master Arbeidsrecht (2009) opgericht. In juni 2011 is Ruben benoemd tot Hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ruben is redactielid van het tijdschrift Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA) en (hoofd)redacteur van het jurisprudentieblad Jurisprudentie in Nederland (JIN). Hij is mede-oprichter van het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en maakt deel uit van de kernredactie van dit blad. Hij ontwikkelde de interactieve digitale kennisbank (VAAN) AR Updates.nl en is hoofdredacteur van deze wekelijkse online update. Daarnaast is Ruben lid van de Commissie Cassatie in het belang van het Arbeidsrecht (CCA) en van de Sdu Cursus Adviesraad Arbeidsrecht. Ruben verzorgt regelmatig lezingen en cursussen (onder meer voor CPO, OSR, PALA en PALA+ en het Arbeidsrecht Instituut). Hij publiceert veelvuldig in diverse vaktijdschriften en boeken. Vanaf 2009 is Ruben als legal counsel verbonden aan DingemansVanderKind Advocaten te Amsterdam.