Combideal: Boek “Arbeidsrecht in modellen”
+
Videotutorial “Overgang van onderneming en doorstart na faillissement”

26 februari

Videotutorial

1 uur
1 NOvA PO
150,-
Videotutorial

Combideal: Boek “Arbeidsrecht in modellen”
+
Videotutorial “Overgang van onderneming en doorstart na faillissement”

Deze cursus is per direct beschikbaar. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor. 

Wegens succes is deze deal verlengd. Er zijn nog een beperkt aantal boeken beschikbaar, dus op = op !

Het nieuwe boek:
“Arbeidsrecht in modellen” (t.w.v. € 167,50)
+
Videotutorial:
Overgang van onderneming en
doorstart na faillissement
(met prof.mr.dr. Ruben Houweling)

voor € 150,-
(exclusief btw en verzendkosten)

Deze videotutorial is in december opgenomen met alle relevante uitspraken uit 2020. 

Mocht je interesse hebben in een andere videotutorial van MR. in opleidingen en zou je ook graag het nieuwe boek “Arbeidsrecht in modellen” willen ontvangen, dat kan. Stuur dan een mail naar info@mrinopleidingen.nl of bel ons op 024 – 420 024 7.

Boek Arbeidsrecht in modellen
Het arbeidsrecht uitgelegd en praktisch toegepast in overeenkomsten, brieven en modellen.

Per 1 januari 2020 vallen ten gevolge van de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA) honderdduizenden ambtenaren onder het ‘civiele arbeidsrecht’. Dat ‘civiele arbeidsrecht’ heeft per diezelfde datum weer een volgende grondige opfrisbeurt gekregen met de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB).

De derde druk van de uitgave WWZ in modellen krijgt daarom een nieuwe titel: Arbeidsrecht in modellen.

Arbeidsrecht in modellen bevat ruim 160 modelcontracten, standaardbrieven en checklists. Deze modellen zijn geactualiseerd en aangevuld naar aanleiding van de wijzigingen die voortvloeien uit de inwerkingtreding van de WAB. Nieuw is daarnaast het hoofdstuk waarin de belangrijkste aspecten van de WNRA aan bod komen.

Arbeidsrecht in modellen is een onmisbare uitgave voor advocaten, bedrijfsjuristen, HR-professionals en juridisch medewerkers.

Aantal pagina’s: 1.154 pagina’s

Punten
1 NOvA PO-punt

Doelgroep
Advocaten

Videotutorial ‘on demand’
Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor.

Hoe werkt het?
Deze video is per direct beschikbaar. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van aanmelding. Nadat de videotutorial beschikbaar is, ontvang je van ons een mail met inloginstructies.

  • Deze videotutorial kan je vanaf het moment dat deze beschikbaar is op ieder gewenst moment bekijken. Het tutorial kan je ook in delen bekijken, aangezien je de video kan pauzeren, voor- en achteruitspoelen
  • Na iedere video van één uur dien je een aantal toetsvragen te beantwoorden (meerkeuzevragen) en als je de vragen met een voldoende hebt beantwoord, ontvang je per video één PO-punt.

Duur: 1 uur

prof.mr.dr. Ruben Houweling
Ruben Houweling studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2009 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is hij aansluitend benoemd tot Universitair Hoofddocent. In die hoedanigheid heeft hij onder meer de succesvolle Master Arbeidsrecht (2009) opgericht. In juni 2011 is Ruben benoemd tot Hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ruben is redactielid van het tijdschrift Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA) en (hoofd)redacteur van het jurisprudentieblad Jurisprudentie in Nederland (JIN). Hij is mede-oprichter van het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en maakt deel uit van de kernredactie van dit blad. Hij ontwikkelde de interactieve digitale kennisbank (VAAN) AR Updates.nl en is hoofdredacteur van deze wekelijkse online update. Daarnaast is Ruben lid van de Commissie Cassatie in het belang van het Arbeidsrecht (CCA) en van de Sdu Cursus Adviesraad Arbeidsrecht. Ruben verzorgt regelmatig lezingen en cursussen (onder meer voor CPO, OSR, PALA en PALA+ en het Arbeidsrecht Instituut). Hij publiceert veelvuldig in diverse vaktijdschriften en boeken. Vanaf 2009 is Ruben als legal counsel verbonden aan DingemansVanderKind Advocaten te Amsterdam.