Videotutorial: Overgang van onderneming en doorstart na faillissement

3 december

1 uur
1 NOvA PO
50,-
Videotutorial

Videotutorial: Overgang van onderneming en doorstart na faillissement

Deze cursus wordt verwacht. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor. Zodra de cursus beschikbaar is, zullen we u hierover informeren.

In deze video worden actuele ontwikkelingen op het gebied van overgang van onderneming besproken op basis van recente rechtspraak van het Hof van Justitie. Daarnaast komen ook de doorstart na faillissement, de pre-pack en arbeidsrechtelijke consequenties van een doorstart aan bod.

Hoe werkt het?
Deze videotutorial wordt verwacht. Zodra deze videotutorial beschikbaar is, zullen wij u hierover informeren en  u voorzien van inloginstructies.

Punten
1 NOvA PO-punt

Doelgroep
Advocaten

Videotutorial ‘on demand’
Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus (zodra deze beschikbaar is). De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor.

Hoe werkt het?
Deze video wordt verwacht. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van aanmelding. Nadat de videotutorial beschikbaar is, ontvang je van ons een mail met inloginstructies.

  • Deze videotutorial kan je vanaf het moment dat deze beschikbaar is op ieder gewenst moment bekijken. Het tutorial kan je ook in delen bekijken, aangezien je de video kan pauzeren, voor- en achteruitspoelen
  • Na iedere video van één uur dien je een aantal toetsvragen te beantwoorden (meerkeuzevragen) en als je de vragen met een voldoende hebt beantwoord, ontvang je per video één PO-punt.
  • Het videotutorial blijft de rest van dit jaar toegankelijk voor je op het platform van MR. in opleidingen, zodat je altijd op ieder gewenst moment nog eens een van de video’s deels of in z’n geheel kunt bekijken.

Duur: 1 uur

prof.mr.dr. Ruben Houweling
Ruben Houweling studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2009 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is hij aansluitend benoemd tot Universitair Hoofddocent. In die hoedanigheid heeft hij onder meer de succesvolle Master Arbeidsrecht (2009) opgericht. In juni 2011 is Ruben benoemd tot Hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ruben is redactielid van het tijdschrift Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA) en (hoofd)redacteur van het jurisprudentieblad Jurisprudentie in Nederland (JIN). Hij is mede-oprichter van het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en maakt deel uit van de kernredactie van dit blad. Hij ontwikkelde de interactieve digitale kennisbank (VAAN) AR Updates.nl en is hoofdredacteur van deze wekelijkse online update. Daarnaast is Ruben lid van de Commissie Cassatie in het belang van het Arbeidsrecht (CCA) en van de Sdu Cursus Adviesraad Arbeidsrecht. Ruben verzorgt regelmatig lezingen en cursussen (onder meer voor CPO, OSR, PALA en PALA+ en het Arbeidsrecht Instituut). Hij publiceert veelvuldig in diverse vaktijdschriften en boeken. Vanaf 2009 is Ruben als legal counsel verbonden aan DingemansVanderKind Advocaten te Amsterdam.