Videotutorial: Actualiteiten Strafrecht

28 januari

Videotutorial on demand

4 uur
4 NOvA PO
200,-
Videotutorial on demand

Videotutorial: Actualiteiten Strafrecht

Deze video is vanaf nu per direct te bekijken. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor. 

Aan de hand van de meest recente jurisprudentie wordt u bijgepraat over de diverse leerstukken in het materiële en formele strafrecht, over onderwerpen zoals medeplegen, diverse bijzondere delicten en schulduitsluitingsgronden, dwangmiddelen, bewijs etc. Daarbij zal het met name gaan om recente rechtspraak van de Hoge Raad. Daarnaast wordt aandacht besteed aan recent in werking getreden wetgeving die voor de dagelijkse rechtspraktijk van belang is.

Punten

Doelgroep
Advocaten

Videotutorial ‘on demand’
Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor.

Hoe werkt het?
Na aanmelding voor deze videotutorial ontvangt u binnen 15 minuten een e-mail van ons met inloggegevens van het online platform van MR. in opleidingen waar u op ieder gewenst moment de video in kunt bekijken.

Heb je al een account bij MR. in opleidingen? Dan zal de video binnen 15 minuten na aanmelding beschikbaar zijn in je account.

Duur: 4 uur

mr. Sylvia Taalman
Sylvia Taalman is een zeer ervaren strafrechter in de rechtbank Overijssel. Als strafrechter behandelt zij zowel eenvoudige als inhoudelijk complexe zaken als voorzitter van de meervoudige kamer. Daarnaast is zij opleider van rechterlijk ambtenaren in opleiding (RIO’s), lid van de wrakingskamer en lid van de landelijke commissie rechtseenheid van de LOVS. Naast haar werk binnen de rechtbank Overijssel is zij ook werkzaam als voorzitter van de commissie van toezicht bij de penitentiaire inrichting in Almelo.