Videotutorial: actualiteiten WIA

28 januari

Videotutorial on demand

2 uur
2 NOvA PO
100,-
Videotutorial on demand

Videotutorial: actualiteiten WIA

Deze video is vanaf nu per direct te bekijken. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor. 

Deze cursus is erop gericht meer verdiepende kennis op te doen rondom het sociale zekerheidsrecht en meer specifiek rondom de WIA. De cursus behandelt de stand van zaken in de ‘WIA praktijk’, met de laatste jurisprudentie over de juridische kwesties die men tegen kan komen in WIA-procedures. Ook wordt uiteraard de wet- en regelgeving uitgebreid besproken. Door het volgen van deze cursus bent u weer volledig up-to-date ten aanzien van het sociale zekerheidsrecht op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Doelgroep
Advocaten

Videotutorial ‘on demand’
Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor.

Hoe werkt het?
Na aanmelding voor deze videotutorial ontvangt u binnen 15 minuten een e-mail van ons met inloggegevens van het online platform van MR. in opleidingen waar u op ieder gewenst moment de video in kunt bekijken.

Heb je al een account bij MR. in opleidingen? Dan zal de video binnen 15 minuten na aanmelding beschikbaar zijn in je account.

Duur: 2 uur

mr. Linda Meijs
Linda Meys is in 2011 beëdigd tot advocaat en vanaf 2018 werkzaam voor KampsVanBaar Advocaten in Sittard. Zij is opgeleid door een oud arbeidsdeskundige van het UWV en heeft zich volledig gespecialiseerd in alle juridische aspecten die te maken hebben met arbeid, ziekte en zorg. Na het cum laude afronden van de specialisatieopleiding Leergang Arbeidsrecht is zij lid geworden van specialisatieverenigingen VAAN en VAAAL. Daarnaast is zij gastdocent bij verschillende opleidingen en is zij docent Sociale Zekerheid voor SOSV en MR. in opleidingen. Naast haar werk als advocaat is Linda Meys ten slotte vrijwilliger bij het WAO/WIA platform Maastricht & Heuvelland, omdat zij het belangrijk vind dat er voor iedereen laagdrempelige juridische hulp voor handen is. Ook voor de vrijwilligers verzorgt zij met grote regelmaat cursussen en trainingen.