VAR: Actualiteiten rondom de UWV-ontslagprocedure

2 maart

Videotutorial

2 uur
2 NOvA PO
0,-
Videotutorial

VAR: Actualiteiten rondom de UWV-ontslagprocedure

Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet. We werken nog aan een oplossing om de datum aan te passen, onze excuses hiervoor.

Deze videotutorial is alleen beschikbaar voor de leden van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda – ‘s-Hertogenbosch.

Videotutorial ‘on demand’
Deze video kan je nu op ieder gewenst moment bekijken na aanmelding voor deze cursus. De bovengenoemde datum klopt niet.

Hoe werkt het?

  • De video kan je bekijken op ieder gewenst moment
  • De video kan je tijdens het afspelen pauzeren, vooruit- of terugspoelen, hierdoor kan je de video ook in delen bekijken
  • Daarnaast zal de video voor de rest van dit kalenderjaar (2020) beschikbaar blijven, zodat je nog een keer de videotutorial terug kan kijken als je dat wenst
  • Na de video dien je een vijftal toetsvragen te beantwoorden (meerkeuzevragen) en als je de vragen met een voldoende hebt beantwoord ontvang je twee NOvA PO-punten

Wat gebeurt er nadat je je hebt aangemeld voor deze videotutorial?
Na aanmelding voor deze videotutorial ontvangt je binnen 8 uur een e-mail van ons met inloggegevens van het online platform van MR. in opleidingen waar je op ieder gewenst moment de video in kunt bekijken.

Heb je al een account bij MR. in opleidingen? Dan zal de video beschikbaar komen in je account van MR. in opleidingen. Als de video beschikbaar is in je account ontvang je hierover een mail dat de videotutorial is toegevoegd.

Duur
2 uur

mr. Jan Meijer
Jan Meijer is manager Arbeids- en Ontslagrecht bij de landelijke afdeling arbeidsjuridische dienstverlening van het UWV.