Cursussen | MR. in opleidingen

Cursussen Committ Legal: Masterclass ‘Arbeidsrecht tijdens en ná corona’

Committ Legal: Masterclass ‘Arbeidsrecht tijdens en ná corona’

MASTERCLASS ARBEIDSRECHT TIJDENS EN NA CORONA

COVID-19 under control: leer hoe je jouw organisatie en medewerkers door deze transitiefase leidt

Wat fijn: eindelijk mag en kan er weer meer. Maar wat betekent dat voor het thuiswerken? Zit jij met jouw medewerkers op 1 lijn als het gaat om het ‘nieuwe normaal’? Hybride werken: welke kaders schept jouw organisatie? En wat zijn de gevolgen van hybride werken voor de manier van leidinggeven en beoordelen? Hoe laat je medewerkers terugkeren, wat communiceer je en welke maatregelen dien je nog in acht te nemen? Wat als medewerkers jouw maatregelen niet naleven?

Wat te doen met de opgebouwde verlofstuwmeren?

Alle arbeidsrechtelijk in deze transitiefase relevante vragen komen aan bod in de Masterclass arbeidsrecht.

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor HR managers, HR specialisten en ondernemers. We gaan in op concrete situaties en casussen uit de praktijk zodat je weet hoe om te gaan met arbeidsrechtelijke kwesties rondom corona. Zo kun je de organisatie proactief door de naweeën van de pandemie én de transitieperiode sturen.

De Masterclass bestaat uit 7 modules van ieder ongeveer 20 à 30 minuten. Alle modules kun je los afnemen à € 39,95 of € 45,95 (afhankelijk van de duur van de module), maar wanneer je het totale pakket afneemt betaal je € 295,- én krijg je daarbij een persoonlijk adviesgesprek van 30 minuten met mr. Sandra Wouters/mr. Vera Noz, waarin je specifieke vragen m.b.t. jouw onderneming kunt stellen. De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

De Masterclass ‘Arbeidsrecht tijdens en ná corona’ bestaat uit onderstaande videomodules:

 1. 1. Thuiswerken                                                                      € 44,95    (33 minuten) 
 2. 2. Hybride werken                                                                € 39,95    (17 minuten) 
 3. 3. Leidinggeven en beoordelen                                         € 44,95    (28 minuten) 
 4. 4. Arbobeleid                                                                         € 39,95    (21 minuten) 
 5. 5. Privégedrag                                                                       € 39,95    (21 minuten) 
 6. 6. Wijziging arbeidsvoorwaarden, werk en verlof        € 44,95    (34 minuten) 
 7. 7. Ziekteverzuim en re-integratie                                     € 39,95    (23 minuten) 

Maak er een unieke combideal van!
Alle modules + 30 minuten gericht advies van mr. Sandra Wouters van Committ Legal (t.w.v. € 125,-) voor maar € 295,- exclusief btw. Wij nemen na afname van het pakket contact op voor het maken van een afspraak voor het adviesgesprek.

Het arbeidsrecht tijdens én na corona wordt uitgelegd tijdens de Masterclass en natuurlijk krijg je alle links naar de praktisch toepasbare overeenkomsten, checklists, brieven en modellen op www.anderhalvemetervoorhr.nl, een initiatief van Committ Legal.

Committ Legal is een vooruitstrevend niche advocatenkantoor, gericht op arbeidsrecht voor ambitieuze ondernemers en ondernemingen. Het is onze drive om de juridische issues over te nemen, te voorkomen en op te lossen. Als advocaat, maar vooral als partner. 

www.committlegal.nl


Docenten

Sandra Wouters | MR. in opleidingen
Sandra Wouters

Sandra Wouters is 18 jaar advocaat specialist arbeidsrecht. Zij is een energieke en gedreven partner voor organisaties en bedrijven. Ze richtte Committ Legal en AnderhalvemetervoorHR op en is als specialist arbeidsrecht dagelijks bezig met alle juridische aspecten van personeel en onderneming. Dit gaat over de lange termijn, acute issues, maar ook als sparringpartner op alle relevante niveaus: van CEO, CFO tot DGA, HR tot het Management Team.

Vera Noz | MR. in opleidingen
Vera Noz

Vera Noz rondde met succes haar master Arbeids- en Gezondheidsrecht aan de universiteit van Maastricht af, waar zij ook les heeft gegeven in het arbeidsrecht. Vera is een analytisch sterke juriste. Relaties bestempelen haar als bevlogen en prettig om mee samen te werken. Ze is dan ook vastberaden om ieder juridisch vraagstuk van een goed en praktisch antwoord te voorzien.

 • Online Online
 • 0 NOvA PO
 • Per direct beschikbaar
 • Online
 • 295,00
 • Sandra Wouters , Vera Noz
 • Inschrijven

Ook interessant voor jou