De cursusaanbieder voor
de juridische professional

PO-cursussen arbeidsrecht

Hoe wil jij je PO-punten behalen?

 • online cursussen arbeidsrecht
 • of onbeperkt cursussen volgen met ons online abonnement

In het kort

Je kan bij MR. in opleidingen online cursussen arbeidsrecht volgen en daarmee PO-punten behalen. Deze cursussen volg je on demand. Met andere woorden, jij bepaalt zelf wanneer en hoe lang je kijkt.

Je kan er ook voor kiezen om twaalf maanden lang onbeperkt toegang tot ons complete on demand online cursusaanbod te krijgen. Met ons abonnement zorg jij er namelijk voor dat je de benodigde punten kan behalen binnen diverse rechtsgebieden ieder jaar weer opnieuw. Naast dat je PO-punten kan behalen blijf je uiteraard ook op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het rechtsgebied waarin je actief bent. Alle online on demand cursussen kan je altijd bekijken op ieder gewenst moment. Zo bepaal jij zelf wanneer en hoe lang je de cursus wilt volgen. Flexibel dus!

De voordelen van hét juridische PO abonnement

Onbeperkt toegang

Onbeperkt toegang tot het complete online on demand aanbod van MR. in opleidingen. Zelfs jouw certificaten kun je ten alle tijden downloaden vanuit jouw digitale leeromgeving.

12 maanden

Bij MR. in opleidingen sluit je een abonnement af voor 12 maanden, ongeacht de ingangsdatum. Je kiest zelf de ingangsdatum tot maximaal 3 maanden in de toekomst.

Behaal al jouw PO-punten

Met ons ruime aanbod actuele en praktijkgerichte online cursussen zit er altijd wel een cursus bij voor jou. In een paar uur ben jij helemaal op de hoogte binnen jouw rechtsgebied.

Aantrekkelijk geprijsd

Kwaliteit staat bij ons voorop! Maar wij zijn van mening dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom sluit jij ons abonnement af voor € 750,- exclusief btw voor 12 maanden.

Jij bepaalt

Alle online cursussen kan je altijd bekijken op ieder gewenst moment. Sterker nog, je kan de cursussen pauzeren, voor- en achteruitspoelen. Zo heb jij de regie in handen.

Enthousiaste docenten

Onze docenten zijn gerenommeerde professionals uit de Nederlandse juridische wetenschap en praktijk. Zij bezitten actuele en relevante kennis van de betreffende rechtsgebieden.

Rechtsgebieden

We blijven continu ons aanbod verruimen, zodat jij voor de volgende rechtsgebieden jouw PO-punten kunt behalen. Staat jouw rechtsgebied er niet tussen? Laat het ons weten. Dan gaan wij bekijken of we hier invulling aan kunnen geven.

  Onze rechtsgebieden

  Algemene praktijk Arbeidsrecht Beroepsvaardigheden Bestuursrecht Erfrecht Huurrecht Letselschaderecht Ondernemingsrecht Personen- en Familierecht Psychiatrisch patiëntenrecht Slachtofferrecht Sociaal zekerheidsrecht Strafrecht Verbintenissenrecht Vreemdelingenrecht WWFT

  Wij blijven investeren

  De afgelopen twee jaar heeft MR. in opleidingen geïnvesteerd in de ontwikkelingen van ons online abonnement. Niet alleen verruimen we steeds meer het online aanbod binnen de diverse rechtsgebieden, ook breiden we uit naar steeds méér rechtsgebieden. Intussen hebben wij diverse tips van jullie mogen ontvangen en die hebben we gebruikt om het gebruiksgemak van ons platform te verhogen. Ook wij leren graag.

  Wij stoppen niet. Ook in 2023 gaan we door met het het verruimen van ons aanbod en het ontwikkelen van ons platform.

  Naast al die mooie vooruitzichten, sta je als abonnementhouder aan de vooravond van het nieuwe online leren. Medio 2023 starten wij met een nieuwe vorm van het aanbieden van online cursussen. Dus als je nu een abonnement afsluit kun jij de eerste zijn die hier straks van gaat profiteren.

  Ook beschikbaar voor het hele kantoor!

  Interesse in een een abonnement voor het hele kantoor? Dat kan uiteraard ook. Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Korting is al mogelijk vanaf twee personen!