024 - 420 0247 info@mrinopleidingen.nl
Selecteer een pagina

Samen sta je sterker

Partners van MR. in opleidingen

HelloLaw

HelloLaw is een groep jonge, enthousiaste mensen die samen hard werken aan de juridische dienstverlening van nu. HelloLaw gelooft dat er nogal wat anders kan in de juridische branche en daarom werken we ook net even wat anders. Het platform HelloLaw brengt ondernemers, particulieren en advocaten bij elkaar waarbij klanten inzichtelijke processen, lagere kosten en vooral duidelijkheid kunnen verwachten. Advocaten die zich bij HelloLaw aansluiten krijgen potentiële zaken doorgestuurd. Verder krijgen ze korting bij aangesloten partners, kunnen we ze helpen met hun marketing en kunnen ze lezingen en trainingen volgen bij ons of onze partners. Ook krijgen ze een mooi profiel op onze website. We willen advocaten helpen zodat advocaten kunnen doen waar ze goed in zijn: De belangen van hun cliënten behartigen!

Ben jij als advocaat aangesloten bij HelloLaw? Dan ontvang je bij ons 10% korting. Tijdens het inschrijven voor een cursus kan je aangeven dat je hier recht op hebt.

Vereniging BOPZ-advocaten Noord-Limburg

Een keer per jaar verzorgen wij een cursus voor de Vereniging BOPZ-advocaten Noord-Limburg. Na het volgen van deze cursus zijn de deelnemers weer volledig up-to-date op het gebied van de ontwikkelingen binnen de BOPZ (psychiatrisch patiëntenrecht). Naast de leden van deze vereniging mogen ook andere advocaten en belanghebbenden deelnemen aan deze cursus.