De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Online abonnement

 • Onbeperkt toegang tot ons online on demand aanbod
 • Jij bepaalt wanneer je kijkt en hoelang je kijkt
 • Onze online on demand cursussen kan je 24 / 7 bekijken
 • En dat voor slechts € 750,- (exclusief btw)

Online abonnement

Met ons online abonnement heb je twaalf maanden lang onbeperkt toegang tot ons on demand online aanbod. Met het abonnement zorg je ervoor dat je de benodigde punten kan behalen binnen diverse rechtsgebieden. En dat ieder jaar weer opnieuw! Naast dat je de punten kan behalen blijf je uiteraard ook op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het rechtsgebied waarin je actief bent. Alle online on demand cursussen kan je altijd bekijken op ieder gewenst moment. Zo bepaal jij zelf wanneer en hoe lang je de cursus wilt volgen. Flexibel dus!

De voordelen van hét juridische PO abonnement

Onbeperkt toegang

Onbeperkt toegang tot het complete online on demand aanbod van MR. in opleidingen. Zelfs jouw certificaten kun je te allen tijde downloaden vanuit jouw digitale leeromgeving.

12 maanden

Bij MR. in opleidingen sluit je een abonnement af voor 12 maanden, ongeacht de ingangsdatum. Je kiest zelf de ingangsdatum tot maximaal 3 maanden in de toekomst.

Behaal al jouw PO-punten

Met ons ruime aanbod actuele en praktijkgerichte online cursussen zit er altijd wel een cursus bij voor jou. In een paar uur ben jij helemaal op de hoogte binnen jouw rechtsgebied.

Aantrekkelijk geprijsd

Kwaliteit staat bij ons voorop! Maar wij zijn van mening dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom betaal je bij ons slechts € 750,- exclusief btw en krijg jij toegang tot ons volledige on demand aanbod.

Jij bepaalt

Alle online on demand cursussen kan je altijd bekijken op ieder gewenst moment. Sterker nog, je kan de cursussen pauzeren, voor- en achteruitspoelen. Zo heb jij de regie in handen.

Enthousiaste docenten

Onze docenten zijn gerenommeerde professionals uit de Nederlandse juridische wetenschap en praktijk. Zij bezitten actuele en relevante kennis van het betreffende rechtsgebied en geven je handige tips voor de praktijk.

Rechtsgebieden

We blijven continue ons cursusaanbod verruimen, zodat jij voor de onderstaande rechtsgebieden jouw PO-punten kunt behalen. Goed om te weten is dat ons aanbod per onderstaand rechtsgebied volledig dekkend is om de benodigde, door de Orde van Advocaten bepaalde, PO-punten te behalen alsmede de Raad voor Rechtsbijstand.  

Staat jouw rechtsgebied er niet tussen? Laat het ons vooral weten. We streven ernaar voor iedereen een passend aanbod te realiseren en zullen de mogelijkheden dan gaan onderzoeken!

In onderstaand overzicht zie je de punten per rechtsgebied wat wij minimaal aanbieden per jaar binnen het abonnement.

  Onze rechtsgebieden binnen het abonnement

  Asielrecht > 6 PO-punten Arbeidsrecht > 20 PO-punten Civiel Jeugdrecht > 8 PO-punten Huurrecht > 12 PO-punten Jeugdstrafrecht > 8 PO-punten Letselschaderecht > 10 PO-punten Ondernemingsrecht > 10 PO-punten Personen- en familierecht > 20 PO-punten Psychiatrisch patiëntenrecht > 10 PO-punten Slachtofferrecht > 10 PO-punten Sociaal zekerheidsrecht > 10 PO-punten Strafrecht > 12 PO-punten Verbintenissenrecht > 10 PO-punten Vreemdelingenrecht > 10 PO-punten WWFT > 2 PO-punten

  Wij blijven investeren

  In 2020 is MR. in opleidingen gestart met het aanbieden van online cursussen. Eind 2020 zijn wij gestart met het online abonnement en hebben we geïnvesteerd in de ontwikkelingen hierin. Niet alleen verruimen we steeds meer het online aanbod binnen de diverse rechtsgebieden, ook breiden we uit naar steeds méér rechtsgebieden. Intussen hebben wij diverse tips van jullie mogen ontvangen en die hebben we gebruikt om het gebruiksgemak van ons platform te verhogen. Ook wij leren graag.

  Bij MR. in opleidingen zijn we graag vooruitstrevend en zijn we ook dit jaar én komend jaar niet van plan te stoppen met het investeren in ons online abonnement.

  Naast al die mooie vooruitzichten, sta je als abonnementhouder aan de vooravond van het nieuwe online leren. Medio 2024 starten wij met een nieuwe vorm van het aanbieden van online cursussen. Dus als je nu een abonnement afsluit kun jij de eerste zijn die hier straks van gaat profiteren.

  Ook beschikbaar voor het hele kantoor!

  Interesse in een een abonnement voor het hele kantoor? Dat kan uiteraard ook. Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Korting is al mogelijk vanaf twee personen!