Wij zijn MR. in opleidingen

Bij ons behaal je op een pragmatische manier je PO-punten

Even voorstellen

Meedenken, faciliteren en met veel plezier aan het werk zijn. Combineer dit met een oplossingsgerichte mindset en je hebt een team dat vol passie juridische cursussen organiseert. Kennismaken? Leuk! Kom gerust langs voor een bakje koffie.

Neem contact op

De slimste van de klas

Bij MR. in opleidingen ligt het cursusniveau hoog. De docenten zijn bevlogen specialisten. Op academisch niveau, pragmatisch en vol enthousiasme delen zij hun kennis over de laatste ontwikkelingen in jouw rechtsgebied.

Bekijk onze cursussen

Samen sta je sterker

Tips zijn altijd welkom bij MR. in opleidingen. Wil je nog meer voor ons betekenen? Dan kan! Samen met een selecte groep advocaten ontwikkelen wij nieuwe cursussen met interessante invalshoeken en onderwerpen. Doe je mee?

Neem contact op

Het gezicht achter MR. in opleidingen

Stel je voor: een advocatenkantoor met als nevenactiviteit het organiseren van juridische cursussen. Heel goed bedacht, maar de uitvoering verliep minder soepel. Organisatietalent Leon Pollaert schoot te hulp. Niet alleen schiep hij orde, hij werd ook verliefd op de juridische branche. Dat was het startschot voor MR. in opleidingen. Na vele succesvol georganiseerde cursussen, kan niemand meer om ons heen, MR. in opleidingen is dé cursusaanbieder voor de juridisch professional.

In de wandelgangen

Prima cursus. Zeer tevreden! Bedankt!

mr. S.V.A.Y. Dassen - Vranken

Advocaat, Brauer Advocaten

Goede prijs-kwaliteitverhouding!

mr. P. Buikes

Advocaat, Buikes Advocaten

Goede en duidelijke cursus die tevens nieuwe perspectieven geeft.

mr. S. Selbach

Advocaat, Hoven & Selbach Advocaten