De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Even voorstellen

Bij MR. in opleidingen ligt het cursusniveau hoog. De docenten zijn bevlogen specialisten. Op academisch niveau, pragmatisch en vol enthousiasme delen zij hun kennis over de laatste ontwikkelingen in jouw rechtsgebied.

Waar wij voor staan

Een juridische cursusaanbieder die je niet zomaar de les leert. Ons motto is: jouw behoefte, ons werk. Zo behaal jij PO-punten op een manier die bij jou past. Of je nu tijd hebt voor een hele cursus of snel iets wil opfrissen voor die belangrijke case. On the job dus. Wij denken in oplossingen, geloven in maatwerk en leven in het nu.

Leren excelleren

Bij MR. in opleidingen streven wij naar een hoog niveau. Cursussen worden gegeven door bevlogen specialisten, waaronder rechters en gespecialiseerde advocaten. Die cursussen zijn ook lekker pragmatisch: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische info waar je écht iets aan hebt. En, last but not least: ze zijn actueel. Belangrijke recente rechterlijke uitspraken worden uitgelegd door bekwame docenten.

Aantrekkelijk geprijsd

Ondanks al die intellectuele kanonnen zijn onze cursussen aantrekkelijk geprijsd. Bovendien krijg je goede annuleringsvoorwaarden. Wil je bijvoorbeeld een week voor aanvang nog kosteloos annuleren? Wij regelen het.

Kleine klassen

Onze klassikale cursussen zijn verspreid over het land. Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en door naar jou toe te komen besparen wij je veel reistijd. Onze lokale opzet zorgt bovendien voor kleine klassen. Ideaal, want zo krijg jij de persoonlijke aandacht die je nodig hebt én is er veel interactie tijdens de les.

Face to face

MR. in opleidingen houdt het graag persoonlijk. Val binnen, vraag ons het hemd van het lijf; vinden we alleen maar leuk! We staan altijd open voor tips. En voor nieuwe docenten, trouwens. Samen met een selecte groep advocaten ontwikkelen wij nieuwe cursussen met interessante invalshoeken en originele onderwerpen. Doe je mee? Bel of stuur een mail. Wij reageren vrijwel altijd binnen een dag op berichten. Maar natuurlijk kun je ook altijd langskomen voor verse koffie!