De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Erasmus Academy - Arbeidsrecht Updates Webinars 2022 - alléén terugkijken - 0 PO

Erasmus Academie stopt per januari 2023 met het aanbieden van onderwijs en opleidingen. In goed overleg met docent prof.mr.dr. Ruben Houweling faciliteert vanaf februari MR. in opleidingen de AR Updates Webinars. Wij van MR. in opleidingen zullen zorgdragen voor de voortzetting van de live webinars en uiteraard de mogelijkheid om deze achteraf op ieder gewenst moment terug te kijken.

De abonnementen van bestaande deelnemers aan de AR Updates Webinars worden door MR. in opleidingen kosteloos overgenomen. U ontvangt binnenkort via uw e-mailadres nieuwe inloggegevens voor de online leeromgeving van MR. in opleidingen.

Oud-deelnemers die zich opnieuw willen inschrijven en degenen die eerder belangstellingen hebben getoond voor AR Updates Webinars kunnen zich via deze pagina opnieuw aanmelden voor AR Updates.

Voor de goede orde, de reeds bekende einddatum van je abonnement bij Erasmus Academie blijft hetzelfde en er worden geen extra kosten in rekening gebracht. MR. in opleidingen richt verder een vergelijkbare, complete online leeromgeving in voor de AR Updates Webinars. Ook blijft de mogelijkheid om PO-punten te behalen.

De webinars zullen zoals gebruikelijk iedere eerste woensdag van de maand verzorgd worden tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Na afloop kan je het webinar on demand terugkijken.