De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Arbeidsovereenkomst wordt door twee vrouwen aan tafel ondertekend met een pen.

Online cursus Gedeeltelijke beëindiging van de arbeidsovereenkomst

In de wet staat omschreven dat iedere werknemer recht heeft op een transitievergoeding indien de arbeidsovereenkomst op initiatief van de werkgever wordt opgezegd of ontbonden. In de wettelijke systematiek wordt uitgegaan van ondeelbaarheid van de arbeidsovereenkomst. In de periode van september 2018 tot en met april 2020 heeft de Hoge Raad in de beschikkingen Kolom, Victoria en SIPOR echter een ruimhartige uitbreiding van de regeling rondom de transitievergoeding toegestaan. 

Topics in de cursus

  • Concrete casusposities worden behandeld 

  • In welke gevallen heeft de werknemer bij wijziging van de arbeidsovereenkomst toch aanspraak op een transitievergoeding?

  • Hoe kan hier strategisch gebruik van worden gemaakt in een ontbindingsprocedure? 

Voor wie?

De cursus gedeeltelijke beëindiging van de arbeidsovereenkomst is ideaal voor advocaten, HR-professionals en andere juristen. Als juridische professional is deze praktische cursus arbeidsrecht de beste manier om snel je kennis up-to-date te houden. Als advocaat behaal je met deze cursus 1 PO-punt in het kader van een officieel erkende opleiding advocatuur van de NOvA.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!