De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Incompany cursus

Incompany cursus voor het gehele kantoor

Bij MR. in opleidingen kun je niet alleen terecht voor een hoogstaand cursusaanbod om jouw jaarlijkse PO-punten te behalen, maar kun je ook een incompany cursus laten organiseren. Zo bepaal jij wat er in de cursus komt en sluit deze dus haarfijn aan bij de behoeften van jouw kantoor. De incompany cursus wordt, zoals je van ons gewend bent, gegeven door bevlogen specialisten met pragmatische insteek. Theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten voor specifiek jouw kantoor, waardoor het cursusniveau ongekend hoog is.

Incompany cursus op maat

Wij begrijpen dat verschillende kantoren verschillende wensen en behoeftes hebben als we spreken over de inhoud van een incompany cursus. Omdat jij aangeeft welke behoefte jouw team, afdeling of organisatie heeft, kunnen wij hierop inspelen tijdens het organiseren van een incompany cursus. Een bestaande cursus van MR. in opleidingen bij jou op kantoor of juist een volledig gepersonaliseerde cursus organiseren? Jouw behoefte is ons werk!

De voordelen van een incompany cursus

Het organiseren van een incompany cursus is in trek en wij begrijpen wel waarom:

  • want je volgt de cursus enkel met genodigden en kunt zo interne kwesties en cases bespreken;

  • geen wens is ons te gek, wij regelen het voor je;

  • wij zoeken de perfecte match (docent) om de cursus te geven;

  • de incompany cursus kan fysiek, online of hybride worden gegeven, want wij zorgen voor goede webinarsoftware en de bijbehorende technieken;

  • de certificaten en de bijbehorende PO-punten door ons worden gefaciliteerd;

  • alles is tot de laatste punt geregeld.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben je geïnteresseerd in een incompany cursus of wil je ons eerst nog wat vragen stellen? Wij zijn er voor jou, dus laat ons weten waar je over wilt sparren en dan kijken we samen naar de uitkomst. Weet je al wat je zoekt? Laat het ons weten en dan sturen we je een vrijblijvende offerte.