De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Frits van der Kamp

Functie

Fiscaal juridisch adviseur

Werkgever

Adviespraktijk Frits van der Kamp

Expertise

Familievermogensrecht

Frits van der Kamp heeft een eigen adviespraktijk als fiscaal juridisch adviseur familievermogensrecht. Zijn expertise, kennis en ervaring deelt hij met je in de cursussen personen- en familierecht. Hiernaast adviseert hij vermogende particulieren en ondernemers en heeft een bijzondere expertise op het gebied van de echtscheidingsfiscaliteit, de eigen woning en toekomstvoorzieningen.

Frits treedt tevens veelvuldig op als vraagbaak of sparringpartner van de adviseurs, die zich met de fiscale en juridische aspecten van het familievermogensrecht, de eigen woning of toekomstvoorzieningen geconfronteerd zien. Dat betreft veelal (familierecht)advocaten, fiscalisten, notarissen, accountants, pensioenadviseurs of financieel planners/mediators.

Als docent is hij sinds 2001 onder meer verbonden aan (binnen- en buitenlandse) Master Financiële Planning opleidingen en het Post Academisch Onderwijs Belastingwetenschappen.

Als gastonderzoeker is hij verbonden aan de Tilburg University. Hij publiceert regelmatig en is vaste medewerker bij het Vakblad Financiële Planning.  

Frits studeerde Nederlands Recht te Nijmegen en Fiscaal Recht te Leiden.