De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Docent Joran Wildeboer bij MR. in opleidingen

Joran Wildeboer

Functie

Advocaat

Werkgever

VictimFirst Advocaten

Opleidingen

Universiteit

Expertise

Letselschade

Joran begon zijn carrière als advocaat in 2011 bij NautaDutilh. Hij trad daar op voor verzekeraars. Hij deed toentertijd niet alleen letselschadezaken, maar ook technische, bouwgerelateerde schades. Hij kent de “andere kant” daardoor goed en heeft in deze periode veel proceservaring opgedaan.

In 2015 ging de focus voor 100% op letselschadezaken. En dan niet meer voor verzekeraars, maar uitsluitend voor slachtoffers.

Vervolgens heeft Joran twee jaar bij Beer advocaten in Amsterdam gewerkt en daarna drie jaar bij SAP Letselschade Advocaten in Amersfoort. Tijdens deze periode spitste Joran zich steeds mee toe op complexe letselschadezaken, whiplash, medische aansprakelijkheid, schades van ondernemers en het voeren van juridische procedures.

In 2018/2019 heeft Joran de postacademische specialisatie-opleiding Personenschade aan de Grotius Academie gevolgd en cum laude afgerond.

Per oktober 2020 heeft hij gezamenlijk met Veeru Mewa VictimFirst Advocaten opgericht. De missie van het kantoor is om het slachtoffer echt voorop te stellen.