De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Online cursus WMO - MR. in opleidingen

Online cursus WMO - opgenomen op 17 april 2023

Deze cursus is opgenomen op 17 april 2023.

In één cursus een compleet overzicht van de Wet maatschappelijke ondersteuning!

Tijdens deze cursus behandelt mr. Linda Meys de afbakening Wmo, Wlz, Zvw en Jw om vervolgens dieper in te gaan op de Wmo 2015. Hierbij bespreekt zij het wettelijk kader, de kernbegrippen, de toegangscriteria en de relevante jurisprudentie op het gebied van de Wmo 2015. Naast de basis en verdieping neemt ze ook de actuele ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en jurisprudentie met u door zodat u in één dag weer helemaal up-to-date bent.

Interesse in meer cursussen binnen het sociaal zekerheidsrecht? Bekijk hier ons cursusaanbod.

Voor wie?

Deze online cursus WMO is uiterst geschikt voor de advocaat of juridische professional binnen het sociaal zekerheidsrecht. Jij bent weer helemaal op de hoogte na het volgen van de online cursus WMO en kunt de informatie gelijk toepassen in de praktijk. Door het volgen van deze cursus behaal jij 2 PO punten.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!

Linda Meys

Ook interessant voor jou