De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Sociaal zekerheidsrecht

Een online of klassikale cursus sociaal zekerheidsrecht volgen? Dan ben je bij MR. in opleidingen aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod sociaal zekerheidsrecht cursussen. Up-to-date blijven of meer kennis verkrijgen op het gebied van de participatiewet, de WMO, ZW, WIA, Wajong, WAO of WAZ en daarnaast ook je PO-punten behalen? Bij MR. in opleidingen is het mogelijk.

Toon cursussen uit alle rechtsgebieden

7 cursussen pagina 1 van 1

3 uur

Webinar Wlz en Wmo: verdieping en actualiteiten

June 29, 2023, 02:00 PM - 05:15 PM

Webinar
3 NOvA PO
Sociaal zekerheidsrecht
180.00
Linda Meys € 180.00
Online deelname mogelijk

WIA verdieping en actualiteiten

July 4, 2023, 10:00 AM - 05:30 PM

Van der Valk Hotel Eindhoven
6 NOvA PO
Sociaal zekerheidsrecht
375.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Linda Meys € 375.00
Online cursus WMO - MR. in opleidingen 2 uur

Online cursus WMO

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Opgenomen: May 8, 2023
Sociaal zekerheidsrecht
100.00
Linda Meys € 100.00
2 uur

Online verdiepingscursus sociaal zekerheidsrecht: De participatiewet - opgenomen november 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Sociaal zekerheidsrecht
100.00
Linda Meys € 100.00
3 uur

Online verdiepingscursus sociaal zekerheidsrecht: De WMO en WLz - opgenomen november 2022

Direct beschikbaar
online
3 NOvA PO
Sociaal zekerheidsrecht
150.00
Linda Meys € 150.00
groene cirkel met kleinere groene cirkels er omheen 4 uur

Online cursus WIA verdieping en actualiteiten - opgenomen november 2022

Direct beschikbaar
online
4 NOvA PO
Sociaal zekerheidsrecht
200.00
Linda Meys € 200.00
5 uur

Online cursus actualiteiten sociale voorzieningen voorjaar 2022

Direct beschikbaar
online
5 NOvA PO
Sociaal zekerheidsrecht
250.00
Linda Meys € 250.00

Van de participatiewet tot aan WMO

Arbeidsongeschiktheid, ziekte, pensioen of werkloosheid, het zijn allemaal verschillende thema’s die te maken hebben met de sociale zekerheid. Het sociaal zekerheidsrecht bevat veel verschillende wetten en regels die zorgen dat men toch recht heeft op een inkomen. De werkeloosheidswet, de ziektewet, de algemene ouderdomswet, de Wet Langdurige zorg, de Jeugdwet, de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen en de Wet Werk en Bijstand, het zijn er nogal wat. Door onze erkende cursussen met vakbekwame en deskundige docenten blijft je kennis actueel en ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het sociaal zekerheidsrecht.

Cursus sociaal zekerheidsrecht voor de juridische professional

Ben je werkzaam als advocaat, jurist of juridische professional binnen het sociaal zekerheidsrecht? Of heb je als HR-professional of als werkgever veel te maken met de wetten en regels behorende bij het sociaal zekerheidsrecht of wil je hier meer kennis in verkrijgen? Het sociaal zekerheidsrecht is een onderdeel van het bestuursrecht en hangt nauw samen met het arbeidsrecht. Kennis van het arbeidsrecht is hierom dus ook noodzakelijk. Wil je meer kennis over de participatiewet, de WMO, ZW, WIA, Wajong, WAO of WAZ, of wil je ook cursussen volgen in het arbeidsrecht? Door ons ruime aanbod juridische cursussen zit de geschikte cursus er voor jou altijd bij. Heb je speciale wensen voor (onderwerpen in) de cursus sociaal zekerheidsrecht? Laat het ons weten. Wij zullen ons uiterste best voor je doen!   

Behaal al je PO-punten

Ben je als advocaat werkzaam binnen het sociaal zekerheidsrecht, dan ben je verplicht om je PO-punten te halen bij een officiële onderwijsinstelling. MR. in opleiding is door de NOvA erkend in het kader van beroepsopleidingen voor advocaten. Je PO-punten kun je behalen door klassikale cursussen, online cursussen of door webinars te volgen. Gemakkelijk je PO-punten halen wanneer het jou het beste uitkomt? Met het abonnement van MR. in opleidingen volg je zelf de online cursus op het moment wanneer het jou het beste uitkomt, gewoon achter je eigen pc. Op zoek naar een andere juridische cursus? MR. in opleidingen heeft niet alleen cursussen in het sociaal zekerheidsrecht maar ook in de vele andere rechtsgebieden.

Klassikale of online cursus sociaal zekerheidsrecht

Naast onze cursussen in het sociaal zekerheidsrecht, bieden wij nog talloze andere juridische cursussen aan. Klassikaal of online, wat jou het beste uitkomt. Het voordeel van een klassikale cursus is dat je samenkomt met andere vakgenoten en professionals die werkzaam zijn binnen het sociaal zekerheidsrecht. Je kunt met hen in gesprek gaan en volop discussiëren over de actuele trends en ontwikkelingen. De klassikale cursussen worden in diverse centraal gelegen plaatsen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld in de regio Utrecht en in de omgeving van Rotterdam. Wil je liever dat wij naar jou toe komen voor een incompany cursus? Dit doen wij graag! Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Toch liever de cursus sociaal zekerheidsrecht online volgen en zo ook je PO-punten behalen? Dit is uiteraard geen probleem. Naast ons uitgebreide online-aanbod videotutorials heb je ook de mogelijkheid om een live webinar te volgen of terug te kijken. Een handige en snelle manier om je kennis actueel te houden en toch op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen.

Onbeperkt toegang tot alle sociaal zekerheidsrecht cursussen 

MR. in opleidingen biedt een online abonnement aan. Hierdoor heb je op een snelle en gemakkelijke manier onbeperkt en op elk moment toegang tot alle online cursussen. Je hebt niet alleen toegang tot de online cursus sociaal zekerheidsrecht, maar tot alle online cursussen binnen alle rechtsgebieden. Je bepaalt zelf wanneer en hoe je de online cursus volgt, wanneer het jou het beste uitkomt dus! Je kunt de online cursussen namelijk volgen via elk device, zowel mobiel als desktop. Zo blijft je kennis up-to-date. Ons huidige aanbod online cursussen wordt constant geactualiseerd en aangevuld met nieuwe cursussen. Een betaalbare, snelle en gemakkelijke manier om al je PO-punten te behalen. Het online abonnement is 12 maanden geldig en kost slechts €750,-.

Meld je hier aan voor een online abonnement.

Heb je speciale wensen of tips?

Staat de ‘ideale’ cursus sociaal zekerheidsrecht er niet bij, of wil je meer punten behalen op een bepaald rechtsgebied? Neem contact met ons op. Je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan sociaal zekerheidsrecht cursussen, maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!