De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Vreemdelingenrecht

Een online of klassikale cursus vreemdelingenrecht volgen? MR. in opleidingen biedt veel verschillende juridische cursussen aan. Het vreemdelingenrecht (ofwel het Nederlandse migratierecht) is opgedeeld in twee rechtsgebieden, het asielrecht en het reguliere migratierecht. Blijf up-to-date met onze praktijkgerichte cursus vreemdelingenrecht en behaal je PO-punten bij MR. in opleidingen.

Toon cursussen uit alle rechtsgebieden

7 cursussen pagina 1 van 1

Man met paspoort bij een bruine leren reistas 3 uur

Webinar actualiteiten inreisverbod

June 5, 2023, 02:00 PM - 05:15 PM

Webinar
3 NOvA PO
Vreemdelingenrecht
180.00
Aniel Pahladsingh € 180.00
Online cursus actualiteiten vreemdelingenbewaring 2 uur

Online cursus actualiteiten vreemdelingenbewaring - opgenomen 8 mei 2023

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Opgenomen: May 8, 2023
Asiel- en vluchtelingenrecht
Vreemdelingenrecht
100.00
Aniel Pahladsingh € 100.00
Wereldbol naast een landkaart waar vlaggetjes op staan 4 uur

Online cursus actualiteiten inreisverbod en vreemdelingenbewaring - opgenomen november 2022

Direct beschikbaar
online
4 NOvA PO
Vreemdelingenrecht
200.00
Aniel Pahladsingh € 200.00
2 uur

Online cursus vreemdelingenbewaring met actualiteiten 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Vreemdelingenrecht
100.00
Marcel Gunster € 100.00
2 uur

Online cursus actualiteiten vreemdelingenbewaring 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Vreemdelingenrecht
100.00
Aniel Pahladsingh € 100.00
Europese Unie vlag hangt wapperend buiten op een bewolkte dag met zon. 2 uur

Online cursus EU handvest 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Asiel- en vluchtelingenrecht
Strafrecht
Vreemdelingenrecht
100.00
Aniel Pahladsingh € 100.00
Een vrouw houdt een toespraak achter een desk. Achter de vrouw staat de vlag van de Europese Unie. Er zijn twee toeschouwers. 3 uur

Online cursus EU migratierecht 2022

Direct beschikbaar
online
3 NOvA PO
Vreemdelingenrecht
150.00
Aniel Pahladsingh € 150.00

Divers aanbod cursussen vreemdelingenrecht

Het vreemdelingenrecht is een onderdeel van het bestuursrecht en gaat over alle rechten en plichten van personen die geen Nederlander zijn, zoals vluchtelingen of vreemdelingen. Het vreemdelingenrecht kan worden opgesplitst in het asielrecht en het reguliere vreemdelingenrecht. In de Vreemdelingenwet 2000 en het Vreemdelingenbesluit staan de belangrijkste regels. MR. in opleidingen biedt verschillende videotutorials aan op het gebied van het EU handvest voor grondrechten, de actualiteiten van het inreisverbod, de actualiteiten van het vreemdelingenrecht en vreemdelingenbewaring. Ook komen deze thema’s allemaal aan bod tijdens de klassikale cursussen. Zo blijf je op de hoogte van alle actualiteiten en ontwikkelingen binnen het vreemdelingenrecht. Onze docenten zijn uiterst deskundig en vakbekwaam, met ongekend veel kennis, ervaring en expertise.

Cursus vreemdelingenrecht voor juridische professionals  

Ben je werkzaam als jurist, vreemdelingenrecht advocaat of juridisch medewerker in het vreemdelingenrecht? Of wil je hier meer kennis en informatie over verkrijgen? Door het ruime aanbod cursussen in het vreemdelingenrecht blijf je altijd up-to-date. Door de verschillende thema’s die tijdens de cursussen worden behandeld, met daarbij actuele jurisprudentie en alle ontwikkelingen en actualiteiten binnen het vreemdelingenrecht, blijft je kennis actueel. Heb je speciale wensen voor (onderwerpen in) in een cursus vreemdelingenrecht? Laat het ons weten. Wij zullen ons uiterste best voor je doen!  

Behaal jouw PO punten

Ben je als advocaat werkzaam in het vreemdelingenrecht, dan ben je verplicht om je PO-punten te halen bij een officiële onderwijsinstelling. MR. in opleiding is door de NOvA erkend in het kader van beroepsopleidingen voor advocaten. Je PO-punten kun je behalen door klassikale cursussen, online cursussen of door webinars te volgen. Gemakkelijk je PO-punten halen wanneer het jou het beste uitkomt? Met het abonnement van MR. in opleidingen volg je zelf de online cursus vreemdelingenrecht op het moment wanneer het jou het beste uitkomt, gewoon achter je eigen pc. Onze cursussen gaan niet alleen over het vreemdelingenrecht, want we bieden ook vele cursussen aan binnen andere rechtsgebieden.

Online of klassikale cursus vreemdelingenrecht

Naast onze cursus vreemdelingenrecht bieden wij nog talloze andere juridische cursussen aan. Klassikaal of online, wat jou het beste uitkomt. Het voordeel van klassikale cursussen is dat je samenkomt met andere vakgenoten en professionals die werkzaam zijn binnen het vreemdelingenrecht. Je kunt in gesprek gaan en volop kunt discussiëren over de actuele trends en ontwikkelingen. De klassikale cursussen worden in diverse centraal gelegen plaatsen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld in de regio Utrecht en in de omgeving van Rotterdam. Wil je liever dat wij naar jou toe komen voor een incompany cursus? Dit doen wij graag! Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Toch liever de cursus vreemdelingenrecht online volgen en zo ook je PO-punten behalen? Dat is uiteraard geen enkel punt. Naast ons uitgebreide online aanbod videotutorials heb je ook de mogelijkheid om een live webinar te volgen of terug te kijken. Dit is een handige en snelle manier om je kennis actueel te houden en toch op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen.

Onbeperkt toegang tot alle vreemdelingenrecht cursussen

Bij MR. in opleidingen kun je kiezen voor een online abonnement, waardoor je op een gemakkelijke en snelle manier altijd toegang hebt tot elke online cursus vreemdelingenrecht. Wil je dus naast een online cursus vreemdelingenrecht een online cursus in een ander rechtsgebied volgen, zoals het asiel- en vluchtelingenrecht of het strafrecht? Met het online abonnement kun je deze allemaal volgen. Je volgt een cursus vreemdelingen op elk moment, waar en hoe jij wilt. Je hebt onbeperkt toegang tot alle online cursussen en kunt deze volgen op elk device. Ons ruime aanbod online cursussen wordt regelmatig geactualiseerd en uitgebreid, waardoor jouw kennis altijd actueel is. Het online abonnement is een snelle, gemakkelijk en bovendien betaalbare manier om al je PO-punten te behalen. Het online abonnement is 12 maanden geldig en kost slechts €750,-. 

Meld je hier aan voor een online abonnement.

Heb je speciale wensen of tips?

Staat de ‘ideale’ cursus vreemdelingenrecht er niet bij, of wil je meer punten behalen op een bepaald rechtsgebied? Neem contact met ons op. Je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan vreemdelingenrecht cursussen, maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!