De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Strafrecht

MR. in opleidingen biedt een ruim aanbod juridische cursussen aan, zowel klassikaal als online, waaronder de cursus strafrecht. Het strafrecht is een breed rechtsgebied. Of het nu gaat om slachtofferrecht, strafprocesrecht, (materiële en formele) strafrecht of strafzaken, door het ruime aanbod zit de geschikte cursus strafrecht er altijd bij. Bij MR. in opleidingen behaal je je PO-punten en blijft je kennis actueel.  

Toon cursussen uit alle rechtsgebieden

13 cursussen pagina 1 van 1

Gearresteerd met handboeien 4 uur Online deelname mogelijk

Cursus effectief procederen in het strafrecht

June 15, 2023, 01:00 PM - 05:30 PM

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
4 NOvA PO
Strafrecht
250.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Natalia Lubbe € 250.00
Man staat voor een whiteboard met allerlei notities, blaadjes en lijnen. Aan tafel zit een dame. 3 uur

Online cursus actualiteiten strafrecht en strafprocesrecht - opgenomen november 2022

Direct beschikbaar
online
3 NOvA PO
Strafrecht
150.00
Theo Boumans € 150.00
twee mannenhanden zijn in de boeien geslagen 3 uur

Online cursus actualiteiten strafrecht - opgenomen november 2022

Direct beschikbaar
online
3 NOvA PO
Strafrecht
150.00
Henk Peters € 150.00
4 uur

Online cursus jeugdstrafrecht met actualiteiten - opgenomen december 2022

Direct beschikbaar
online
4 NOvA PO
Personen- en familierecht
Slachtofferrecht
Strafrecht
200.00
Rianne van der Hulst € 200.00
2 uur
Achteraanzicht van een persoon met een trui met capuchon aan 4 uur

Online cursus jeugdstrafrecht theorie en praktijk 2022

Direct beschikbaar
online
4 NOvA PO
Strafrecht
200.00
Rianne van der Hulst € 200.00
Gebalde vuist met een op de grond zittende man op de achtergrond 2 uur

Online cursus slachtofferrechten en vordering benadeelde partij Q3 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Slachtofferrecht
Strafrecht
100.00
Laurens Kock € 100.00
iemand met zwarte trui zit achter een laptop met zwart scherm en groene letters 2 uur

Online cursus actualiteiten jurisprudentie straf(proces)recht september 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Strafrecht
100.00
Sven Brinkhoff € 100.00
Zakmes dat rechtop in de tafel staat 2 uur

Online cursus jeugdstrafrecht en kinderrechten

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Slachtofferrecht
Strafrecht
100.00
Annemieke Wolthuis & Monique van der Zouw € 100.00
Koningin wordt met een spel schaken omgegooid | MR. in opleidingen 4 uur

Online cursus verdedigen in strafzaken voorjaar 2022

Direct beschikbaar
online
4 NOvA PO
Strafrecht
200.00
Sven Brinkhoff € 200.00
Persoon met een kartonnen doos over het hoof waar met stift een sippe smiley op getekend is 3 uur

Online cursus slachtofferrechten en vordering benadeelde partij Q2 2022

Direct beschikbaar
online
3 NOvA PO
Slachtofferrecht
Strafrecht
150.00
Laurens Kock € 150.00
man volgt een cursus actualiteiten en jurisprudentie straf(proces)recht 2 uur

Online cursus actualiteiten en jurisprudentie straf(proces)recht voorjaar

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Strafrecht
100.00
Sven Brinkhoff € 100.00
Europese Unie vlag hangt wapperend buiten op een bewolkte dag met zon. 2 uur

Online cursus EU handvest 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Asiel- en vluchtelingenrecht
Strafrecht
Vreemdelingenrecht
100.00
Aniel Pahladsingh € 100.00

Strafrecht, slachtofferrecht of verdedigen in strafzaken

Een cursus strafrecht volgen? Wij bieden een ruim aanbod juridische cursussen aan, waarbij onze deskundige en vakbekwame docenten met ongekend veel expertise je meenemen in de veelzijdigheid van het strafrecht. Bij een strafrechtelijke procedure (en eventueel strafbaar feit) komen meerdere aspecten aan bod, waar onze cursussen in het strafrecht naadloos bij aansluiten. Diverse strafvorderlijke leerstukken mede aan de hand van zeer recente jurisprudentie, de modernisering van het wetboek van strafvordering en welke gevolgen dit heeft voor jouw strafrechtpraktijk, recente ontwikkelingen over de vordering benadeelde partij en de rechten van een slachtoffer in het strafproces, het zijn allemaal thema’s die te maken hebben met het straf(proces)recht. Andere onderwerpen als materieel en formeel strafrecht, slachtofferrecht, de modernisering van het wetboek van strafverordening, (verdedigen in) strafzaken en strafbare feiten behoren ook tot het strafrecht. Wil je je kennis actueel houden en daarbij ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en actualiteiten binnen het strafrecht? Door ruime aanbod actualiteitencursussen en verdiepingscursussen zit de juiste cursus strafrecht er altijd bij.

Cursussen voor strafrechtadvocaten en juristen

Ben je strafrecht advocaat in het volwassenenstrafrecht, jeugdstrafrecht of adolescentenstrafrecht? Of ben je werkzaam als juridisch secretaris, juridisch adviseur of juridisch medewerker binnen het strafrecht en wil je een cursus strafrecht volgen? Door ons ruime aanbod strafrecht cursussen zit er altijd een cursus strafrecht bij die geschikt is voor jou om up-to-date te blijven en/of je kennis te verbreden. Zijn er nog andere onderwerpen die je graag in een cursus strafrecht ziet terugkomen of heb je nog speciale wensen? Wij horen dit graag en zullen ons uiterste best voor je doen! 

Behaal jouw PO punten

Als strafrechtadvocaat moet je jaarlijks je PO-punten behalen. Je bent verplicht om je opleidingspunten bij een officiële onderwijsinstelling te halen. De NOvA heeft MR. in opleiding officieel erkend in het kader van beroepsopleidingen voor advocaten, waardoor je bij ons al je PO-punten kunt behalen. Naast het behalen van jouw PO-punten door het volgen van een klassikale cursus strafrecht, kun je bij MR. in opleidingen ook een online cursus volgen door middel van video tutorials of webinars. Wanneer en hoe? Dat mag je zelf beslissen! Met het abonnement van MR. in opleidingen kun je namelijk alle online cursussen volgen en bekijken wanneer jij wilt. Aangezien het strafrecht een breed rechtsgebied is met veel verschillende thema’s, kun je elke online cursus strafrecht volgen. Ook geïnteresseerd in online cursussen binnen een ander rechtsgebied? Ook daar heb je met het abonnement onbeperkt toegang tot.

Cursus strafrecht, klassikaal én online

Juridische cursussen voor advocaten, juristen of de juridische professional, of het nou klassikaal of online is, MR. in opleidingen biedt het allemaal aan. Je kunt dus altijd bij ons terecht. Wil je een klassikale cursus strafrecht volgen? Geen probleem! Je komt samen met andere professionals werkzaam binnen het strafrecht, om zo onder andere samen praktijkvoorbeelden te behandelen. Daarnaast krijg je uiteraard ook veel pragmatische tips, tricks en handvatten en kun je samen met andere vakgenoten en de docent discussiëren. Onze juridische cursussen worden georganiseerd in diverse centraal gelegen plaatsen, zoals Arnhem, Utrecht, Amsterdam (Schiphol) en in de omgeving van Rotterdam. Heb je interesse in een incompany cursus? Ook dat is mogelijk, wij komen graag naar je toe. Voor alle mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Naast het volgen van een klassikale cursus, behoort het volgen van een online cursus strafrecht ook tot de mogelijkheden. MR. in opleidingen biedt een ruim online cursusaanbod aan, waaronder videotutorials en webinars. Zo behaal je toch al jouw PO-punten. De online cursussen zijn een snelle en handige manier om toch up-to-date te blijven van alle actuele ontwikkelingen.

Meerdere online strafrecht cursussen volgen?

Wil je graag meerdere online strafrecht cursussen volgen? Of misschien een online cursus volgen binnen een ander rechtsgebied? Met het abonnement heb je op elk moment, onbeperkt en heel gemakkelijk toegang tot alle online cursussen van MR. in opleidingen. Het aanbod wordt steeds geactualiseerd en uitgebreid. Je blijft dus altijd op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen, waardoor jouw kennis actueel blijft. Het is en snelle, gemakkelijke en bovendien betaalbare manier om met het online abonnement al jouw PO-punten te behalen. Je hebt namelijk toegang tot het gehele online cursusaanbod. Je volgt de online cursussen hoe en wanneer jou het beste uitkomt. Je kunt de online cursussen namelijk op elk device volgen en op elk gewenste moment. Het abonnement is 12 maanden geldig voor slechts €750,-.

Meld je hier aan voor een online abonnement.

Heb je speciale wensen of tips?

Staat de ‘ideale’ cursus strafrecht er niet bij, of wil je meer punten behalen binnen een bepaald rechtsgebied? Neem contact met ons op. Je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan strafrecht cursussen, maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!