De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Ondernemingsrecht

Online of klassikale juridische cursus volgen? MR. in opleidingen heeft een ruim cursusaanbod, waaronder de cursus ondernemingsrecht. Advocaten en het notariaat werkzaam binnen het ondernemingsrecht blijven door de praktijkgerichte cursus ondernemingsrecht up-to-date. Je PO-punten halen, dat doe je bij MR. in opleidingen. 

11 cursussen pagina 1 van 1

Filters: Ondernemingsrecht
Diverse documenten liggen naast elkaar. Er liggen houten letters op de documenten die het woord documents weergeven. Online deelname mogelijk

Actualiteiten Personenvennootschappen

November 6, 2023, 01:00 PM - 05:30 PM

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk
4 NOvA PO
Ondernemingsrecht
295.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Kid Schwarz € 295.00
Vergadering waarbij de voorzitter in beeld is en in een microfoon gaat praten 2 uur

Online cursus aandeelhoudersgeschillen - opgenomen 17 juli 2023

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Opgenomen: July 17, 2023
Ondernemingsrecht
100.00
Bart Augustin € 100.00
Bestuurder die achter een glazen wand staat 2 uur

Online cursus bestuurdersaansprakelijkheid - opgenomen 17 juli 2023

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Opgenomen: July 17, 2023
Bestuursrecht
Ondernemingsrecht
100.00
Bart Augustin € 100.00
Online cursus kapitaalvennootschap deel1 - organen, stemmen en besluiten 1 uur

Online cursus Kapitaalvennootschap deel 1 - organen, stemmen en besluiten.

Direct beschikbaar
online
1 NOvA PO
Opgenomen: May 17, 2023
Ondernemingsrecht
50.00
Remco Bijlsma € 50.00
Dame met bloemen T-shirt wordt gevaccineerd 3 uur

Online cursus causaal verband letselschade en productaansprakelijkheid

Direct beschikbaar
online
3 NOvA PO
Letselschaderecht
Ondernemingsrecht
150.00
Bart Augustin € 150.00
Twee mannen in pak schudden elkaar de hand boven een bureau 4 uur

Online cursus actualiteiten ondernemingsrecht - opgenomen november 2022

Direct beschikbaar
online
4 NOvA PO
Ondernemingsrecht
200.00
Kid Schwarz € 200.00
Man in pak staat middenin een getekend netwerk 2 uur

Online cursus Wet Franchise 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Ondernemingsrecht
100.00
Jan-Willem Kolenbrander € 100.00
Twee mensen geven elkaar een hand na een online cursus verbintenissenrecht | MR. in opleidingen 2 uur

Online cursus actualiteiten contractenrecht 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
100.00
Jaap Dammingh € 100.00
Twee handen stapelen geldstukken 1 uur

Online cursus aansprakelijkheid van personen

Direct beschikbaar
online
1 NOvA PO
Ondernemingsrecht
50.00
Bart Augustin € 50.00
injectiespuit met rode vloeistof, rode cpsules en witte tabletten op een wit mondkapje. 2 uur

Online cursus productaansprakelijkheid

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Letselschaderecht
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
100.00
Bart Augustin € 100.00
3 uur

Online cursus Bestuurdersaansprakelijkheid binnen en buiten faillissement

Direct beschikbaar
online
3 NOvA PO
Ondernemingsrecht
150.00
Bart Augustin € 150.00

Het ondernemingsrecht van A-Z

Alle regels en wetten die voor ondernemingen van belang zijn, vallen onder het ondernemingsrecht. Dit kunnen wetten en regels zijn bij het oprichten van een onderneming, maar ook over de beëindiging van een onderneming. Het ondernemingsrecht is een erg breed rechtsgebied. MR. in opleidingen biedt verschillende cursussen aan, zoals de cursus ondernemingsrecht die zowel online als klassikaal te volgen is. De docenten hebben een scala aan ervaring, kennis en expertise op het gebied van het ondernemingsrecht. Zij zullen je meenemen in de overgang van de onderneming en doorstart na faillissement, de bestuurdersaansprakelijkheid binnen en buiten faillissement, de reorganisatie en de aansprakelijkheid van banken. Wil je wat meer algemene basiskennis? Dan is de klassikale cursus ondernemingsrecht echt wat voor jou. Hiernaast biedt MR. in opleidingen ook de cursus ondernemingsrecht aan waarbij alle actualiteiten aan bod komen, zodat je altijd op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Cursus ondernemingsrecht voor advocaten en het notariaat

Ben je werkzaam als advocaat of notaris binnen het ondernemingsrecht en heb je veel te maken met faillissementen, samenwerkingen, financieringen, contracten, privacy en aansprakelijkheid? Of met ingebrekestellingen, overeenkomsten van opdrachten of arbeidsovereenkomsten? Met het ruime aanbod cursussen in het ondernemingsrecht zit de geschikte cursus ondernemingsrecht er altijd bij. Naast cursussen ondernemingsrecht biedt MR. in opleidingen ook online en klassikale cursussen aan in het nauw samenhangende arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Heb je speciale wensen (voor onderwerpen in) de cursus ondernemingsrecht? Wij horen het graag! Wij zullen ons uiterste best voor je doen.

Behaal jouw PO punten

Ben je als advocaat werkzaam binnen het ondernemingsrecht, dan ben je verplicht om je PO-punten te halen bij een officiële onderwijsinstelling. Omdat de NOvA ons erkend heeft als beroepsopleider voor advocaten, kun je bij MR. in opleidingen jouw PO-punten behalen door het volgen van onze klassikale cursussen, online cursussen, webinars of nog makkelijker: dankzij ons online abonnement. Uiteraard zijn wij meester in het verzorgen van een cursus ondernemingsrecht, maar met het online abonnement krijg je zelfs toegang tot alle online cursussen en webinars binnen alle rechtsgebieden. Leren kan wanneer dat jou uitkomt en je behaalt je PO-punten gewoon van achter je eigen computer.

Klassikale en online cursus ondernemingsrecht

Naast onze cursus ondernemingsrecht, bieden wij nog talloze andere juridische cursussen aan. Klassikaal of online, wat jou het beste uitkomt. Het voordeel van klassikale cursussen is dat je samenkomt met andere vakgenoten en professionals die werkzaam zijn binnen het ondernemingsrecht. Je kunt met hen in gesprek gaan en volop kunt discussiëren over de actuele trends en ontwikkelingen. De klassikale cursussen worden in diverse centraal gelegen plaatsen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld in de regio Utrecht, in de omgeving van Amsterdam (Schiphol), in Arnhem en Eindhoven. Wil je liever dat wij naar jou toe komen voor een incompany cursus? Dit doen wij graag! Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Toch liever de cursus ondernemingsrecht online volgen en zo ook je PO-punten behalen? Geen probleem! Naast ons uitgebreide aanbod online cursussen heb je ook de mogelijkheid om een live webinar te volgen of terug te kijken. Een handige en snelle manier om je kennis actueel te houden en toch op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen

Onbeperkt toegang tot alle juridische cursussen

Naast een cursus ondernemingsrecht, bieden wij nog veel meer cursussen aan voor verschillende rechtsgebieden. Heb je meerdere cursussen gezien die jou interessant lijken? Door het afsluiten van een abonnement bij MR. in opleidingen heb je toegang tot ons volledige online aanbod en deze kun jij deze bekijken waar en wanneer jij wilt! Wij veranderen ons assortiment aan cursussen geregeld, zodat deze altijd actueel is en aansluit bij de laatste ontwikkelingen. Het online abonnement van MR. in opleidingen is daarom een snelle én betaalbare manier om jouw PO-punten te behalen. Voor € 750,- maak jij 12 maanden lang gebruik van ons diverse online aanbod.

Meld je hier aan voor een online abonnement.

Heb je speciale wensen of tips?

Staat de ‘ideale’ cursus ondernemingsrecht er niet bij, of wil je meer punten behalen op een bepaald rechtsgebied? Neem contact met ons op. Je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan ondernemingsrecht cursussen, maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!