De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Asiel- en vluchtelingenrecht

Wil je een online of klassikale cursus asiel- en vluchtelingenrecht volgen? Bij MR. in opleidingen is het mogelijk. Wil je meer kennis vergaren op het gebied van het inreisverbod, het EU migratierecht of vreemdelingenbewaring? Met ons ruime aanbod zit de geschikte cursus er altijd bij! Je PO-punten behalen, dat doe je bij MR. in opleidingen.

5 cursussen pagina 1 van 1

Filters: Asiel- en vluchtelingenrecht
kind met rode jas loopt langs een plas in een vluchtelingenkamp 6 uur Online deelname mogelijk

Actualiteiten asiel- en vluchtelingenrecht

September 26, 2024, 10:00 AM - 05:30 PM

Locatie volgt
6 NOvA PO
Asiel- en vluchtelingenrecht
375.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Marcel Gunster € 375.00
Typemachine met een pagina met de tekst Refugees vluchtelingen 2 uur

Online cursus actualiteiten vreemdelingenbewaring - opgenomen op 2 november 2023

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Opgenomen: November 2, 2023
Asiel- en vluchtelingenrecht
Vreemdelingenrecht
100.00
Aniel Pahladsingh € 100.00
Iemand die vlaggen met krijt tekent op een plein 1 uur

Online cursus actualiteiten asiel- en vluchtelingenrecht - opgenomen 26 september 2023

Direct beschikbaar
online
1 NOvA PO
Opgenomen: September 26, 2023
Asiel- en vluchtelingenrecht
50.00
Marcel Gunster € 50.00
Een vrouw houdt op haar schoot een kleurrijke wereldbol met hierop verschillende vlaggen van landen vast 5 uur

Online cursus actualiteiten asiel- en vluchtelingenrecht - opgenomen 13 juni 2023

Direct beschikbaar
online
5 NOvA PO
Opgenomen: June 13, 2023
Asiel- en vluchtelingenrecht
250.00
Marcel Gunster € 250.00
Online cursus actualiteiten vreemdelingenbewaring 2 uur

Online cursus actualiteiten vreemdelingenbewaring - opgenomen op 8 mei 2023

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Opgenomen: May 8, 2023
Asiel- en vluchtelingenrecht
Vreemdelingenrecht
100.00
Aniel Pahladsingh € 100.00

Ons aanbod asiel- en vluchtelingenrecht cursussen

Het EU handvest voor grondrechten, actualiteiten Vreemdelingenbewaring, het EU migratierecht en het inreisverbod, het zijn allemaal thema’s die aan bod komen tijdens de cursussen asiel- en vluchtelingenrecht. De grondrechten van de Europese Unie spelen een steeds grotere rol en kunnen opduiken in vrijwel alle rechtsgebieden. In de cursus EU handvest voor grondrechten geeft de docent je handvaten hoe en wanneer je het EU handvest voor grondrechten kunt gebruiken en wat de meerwaarde hiervan is ten opzichte van het EVRM.

Als we spreken over een thema dat razendsnel ontwikkelt door invloeden van politieke veranderingen, nieuwe Europese wet- en regelgeving en recente jurisprudentie van de Europese Hoven, hebben we het over de actualiteiten rondom vreemdelingenbewaring. Evenals de vreemdelingenbewaring, is het EU-migratierecht ook voortdurend in beweging doordat er continu nieuwe uitspraken en ontwikkelingen bijkomen. Wil je meer kennis over het procesbelang, de Openbare orde, de ongewenst-verklaring en het wettelijk kader van het inreisverbod? Dan zijn onze cursussen echt wat voor jou. Onze vakbekwame docenten, met expertise, ervaring en kennis houden je up-to-date op het gebied van asiel- en vluchtelingenrecht. Alle actualiteiten en laatste ontwikkelingen komen voorbij. Kijk je mee?

Cursus asiel- en vluchtelingenrecht voor de juridische professional

Als advocaat, jurist of juridisch professional werkzaam in het asiel- en vluchtelingenrecht is het van belang dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen rondom het asiel- en vluchtelingenrecht, omdat dit rechtsgebied constant in beweging is. Met de cursus asiel- en vluchtelingenrecht blijft al je kennis actueel en up-to-date. Wil je naast de cursus asiel- en vluchtelingenrecht nog andere juridische cursussen volgen? MR. in opleiding verzorgt een ruim aanbod aan cursussen, zodat jij altijd een geschikte cursus kunt vinden.

Behaal al je PO-punten

Als advocaat werkzaam in het asiel- en vluchtelingenrecht moet je jaarlijks je PO-punten te behalen. Deze punten kun je alleen behalen bij een officiële onderwijsinstelling. MR. in opleidingen is door de NOvA erkend in het kader van beroepsopleidingen voor advocaten. Je kunt je PO-punten behalen door het volgen van klassikale en online cursussen, waaronder webinars en videotutorials. Wil je zelf bepalen hoe en wanneer je je PO-punten haalt? Met het online abonnement van MR. in opleidingen heb je op ieder moment onbeperkt toegang tot alle online cursussen. Je hebt niet alleen toegang tot de cursus asiel- en vluchtelingenrecht, maar tot het volledig online cursusaanbod, binnen alle rechtsgebieden. Dat wil je niet missen!

Klassikale cursussen asiel- en vluchtelingenrecht

Naast de cursus asiel- en vluchtelingenrecht, bieden wij nog talloze andere juridische cursussen aan. Je volgt ze klassikaal of online, wat jou het beste uitkomt. Het voordeel van klassikale cursussen is dat je samenkomt met andere vakgenoten en professionals die werkzaam zijn binnen het asiel- en vluchtelingenrecht. Tijdens onze klassikale cursussen kun je in gesprek gaan met elkaar en volop discussiëren over de actuele trends en ontwikkelingen. De klassikale cursussen worden in diverse centraal gelegen plaatsen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld in de regio Utrecht en in de omgeving van Rotterdam. Wil je liever dat wij naar jou toe komen voor een incompany cursus? Dit doen wij graag! Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Liever de cursus asiel- en vluchtelingenrecht online volgen om zo je PO-punten te behalen? Dit is uiteraard ook mogelijk.

Naast ons uitgebreide online-aanbod videotutorials heb je ook de mogelijkheid om een live webinar te volgen of terug te kijken. Een handige en snelle manier om je kennis actueel te houden en toch op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen.

Onbeperkt toegang tot alle online cursussen 

MR. in opleidingen biedt een abonnement aan waarmee je onbeperkt elke online cursus uit ons aanbod kunt volgen, naast de cursussen asiel- en vluchtelingenrecht. Je kunt de online cursussen volgen op elk device, waar en wanneer jij wilt. Ons ruime aanbod wordt regelmatig uitgebreid en geactualiseerd, zodat deze altijd up-to-date is. Het online abonnement is een gemakkelijke, snelle en bovendien betaalbare manier om al je PO-punten te behalen. Bij MR. in opleidingen krijg je 12 maanden toegang tot ons volledige online aanbod voor slechts €750,-. Wij werken ook niet per kalenderjaar, jouw abonnement gaat in op het moment dat je het afsluit, zo kun je er optimaal van genieten.

Meld je hier aan voor een online abonnement

Heb je speciale wensen of tips?

Staat de ‘ideale’ cursus asiel- en vluchtelingenrecht er niet bij, of wil je meer punten behalen op een bepaald rechtsgebied? Neem contact met ons op. Je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan asiel- en vluchtelingenrecht cursussen, maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!

Neem contact met ons op