De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Erfrecht

MR. in opleidingen heeft een uitgebreid aanbod aan cursussen, waaronder de cursus erfrecht. Je kunt zowel de klassikale cursus erfrecht als de online cursus erfrecht volgen, afhankelijk van wat het beste bij jou past. Aan de hand van ‘de vijf beginselen van het erfrecht’ wordt het gehele erfrecht behandeld. Zo blijft je kennis up-to-date en behaal je meteen je PO-punten. 

0 cursussen

Filters: Erfrecht
Er zijn geen cursussen voor gevonden met uw filters of zoekopdracht wis filters

Het gehele erfrecht van A-Z 

Het erfrecht is onderdeel van het vermogensrecht, desondanks zijn alle regels en wetten die van toepassing zijn in het erfrecht, apart beschreven in Het Burgerlijk Wetboek (boek 4). Het wettelijk erfrecht, verklaring van erfrecht, testament, erfenis, rechten bij nalatenschap, het zijn allemaal termen die van toepassing zijn in het erfrecht. Tijdens onze cursus erfrecht wordt je door onze deskundige docent, met ongekend veel expertise, geheel meegenomen in het erfrecht, aan de hand van de vijf basisbeginselen van het erfrecht. Van A-Z, het gehele erfrecht komt aan bod tijdens de cursus erfrecht.  

Cursus erfrecht voor advocaten en het notariaat

Ben je als advocaat werkzaam binnen het erfrecht? Of heb je dagelijks veel te maken met het erfrecht omdat je bijvoorbeeld werkzaam bent als jurist, notaris, secretarieel medewerker of juridisch professional? Dan is de cursus erfrecht van MR. in opleidingen echt wat voor jou! Wil je naast een cursus erfrecht nog andere of meer cursussen volgen? Door ons aanbod juridische cursussen zit de juiste cursus er altijd bij. Heb je speciale wensen voor (onderwerpen in) een cursus erfrecht? Wij horen het graag!

Behaal jouw PO punten

Als advocaat heb je niet alleen kennis nodig, maar je moet ook nog je PO-punten behalen bij een officiële onderwijsinstelling, waardoor onze juridische cursussen ideaal zijn. MR. in opleidingen is erkend door de NOvA in het kader van de beroepsopleiding advocaten. Bij ons kun je terecht om tijdig al je opleidingspunten te verdienen. Nog gemakkelijker: via een abonnement bij MR. in opleidingen heb je onbeperkt toegang tot webinars en online juridische cursussen binnen het erfrecht, maar ook binnen de andere rechtsgebieden. Je behaalt je PO-punten wanneer jij dat wilt, gewoon achter je eigen pc.

Online of klassikale cursus erfrecht

In de corona-maanden hebben webinars, tutorials en andere online cursussen hun nut wel bewezen. Maar MR. in opleidingen was daarvoor al één van de allerbeste online cursusaanbieders. We bieden een breed scala aan juridische cursussen, voor juridische professionals werkzaam binnen het erfrecht en/of in een ander rechtsgebied. Als advocaat, notaris of juridische professional kun je terecht bij ons online aanbod. Een goede, snelle én betaalbare manier om up-to-date te blijven omtrent alle belangrijke ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Ook de cursus erfrecht kun je uiteraard online volgen.

Gelukkig mogen we ook weer bij elkaar komen. De cursus erfrecht kun je namelijk ook klassikaal volgen. Klassikale cursussen hebben veel charme, want je ontmoet vakgenoten en kunt met de docent in discussie, zodat je samen de laatste ontwikkelingen in het erfrecht kunt bespreken. MR. in opleidingen verzorgt open juridische cursussen in diverse plaatsen, zoals Arnhem, Amsterdam (Schiphol), Eindhoven en in de directe omgeving van Rotterdam en Utrecht. Ook komen we graag naar je toe voor een kantoorcursus. Bekijk ons ruime aanbod en neem contact op voor de mogelijkheden van een incompany cursus of training.

Meer online cursussen volgen?

Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle juridische cursussen die online worden verzorgd, binnen het erfrecht en binnen de andere rechtsgebieden. Het aanbod wordt regelmatig geactualiseerd, waardoor er steeds nieuwe online cursussen bij komen en jij zo een goede, snelle én betaalbare manier hebt om up-to-date te blijven omtrent alle belangrijke ontwikkelingen binnen jouw rechtsgebied(en). Je volgt de videocursussen op de gewenste tijd en vanaf de gewenste plek en behaalt daarbij ook nog eens jouw PO-punten! De video’s zijn op ieder device te ontvangen, zowel als op je mobiel als op je desktop en je hebt daarbij toegang tot ons gehele online aanbod. Voor 12 maanden toegang betaal je slechts €750,-.

Meld je hier aan voor een online abonnement.

Heb je speciale wensen of tips?

Staat de ‘ideale’ cursus erfrecht er niet bij, of wil je meer punten behalen binnen een bepaald rechtsgebied? Neem contact met ons op. Je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan erfrecht cursussen maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!