De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Beroepsvaardigheden

Bij MR. in opleidingen kun je terecht voor het volgen van een van onze vele cursussen, wij bieden zowel klassikale als online cursussen aan in meerdere rechtsgebieden. Beroepsvaardigheden cursussen helpen de juridische professional om zichzelf te ontplooien op persoonlijk maar ook op professioneel vlak.

Toon cursussen uit alle rechtsgebieden

3 cursussen pagina 1 van 1

Handen typen op een ouderwetse typmachine 4 uur

Online cursus processtukken schrijven: methoden en technieken 2022

Direct beschikbaar
online
4 NOvA PO
Beroepsvaardigheden
Verbintenissenrecht
200.00
Luuk Reurich € 200.00
Verschillende euro biljetten uit een envelop 2 uur

Online cursus Wwft Advocatuur

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Beroepsvaardigheden
100.00
Duco Lodder € 100.00
Mindfulness voor advocaten is geschreven op een poster met houten omlijsting. 1 uur

Online cursus Mindfulness voor advocaten

Direct beschikbaar
online
0 NOvA PO
Beroepsvaardigheden
50.00
Marina Wielders
Marina Wielders € 50.00

Cursus beroepsvaardigheden

Bij MR. in opleidingen kun je terecht voor het volgen van een van onze vele cursussen, wij bieden zowel klassikale als online cursussen aan in meerdere rechtsgebieden. Beroepsvaardigheden cursussen helpen de juridische professional om zichzelf op bepaalde gebieden te ontplooien en ontwikkelen.

Beroepsvaardigheden cursussen

Als advocaat of juridische professional is het van belang om op de hoogte te blijven rondom alle ontwikkelingen en veranderingen binnen en bepaald rechtsgebied. Maar heb je wel eens gedacht aan een beroepsvaardigheid cursus om zo persoonlijke en professionele groei, zelfontplooiing en bewustwording over bepaalde onderwerpen te realiseren? Door middel van beroepsvaardigheden cursussen krijg je bepaalde technieken, methodes, tips & tricks aangeleerd en aangereikt, die je vervolgens in de praktijk kunt trainen en toepassen. Je leert jezelf beter kennen tijdens deze cursussen om zo persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Behaal jouw PO punten

Naast dat je als advocaat je kennis actueel moet houden, is het ook zeker niet geheel onbelangrijk om te denken aan zelfontplooiing. Hiernaast moet je bij een officiële onderwijsinstelling je PO-punten behalen. De NOvA heeft MR. in opleidingen erkend als officiële aanbieder van beroepsopleidingen voor advocaten. Door ons ruime aanbod juridische cursussen haal je tijdig al je opleidingspunten. Om het nog makkelijker voor je te maken, bieden wij een abonnement aan waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot alle online cursussen, zoals videotutorials en webinars. Het abonnement omvat alle online cursussen binnen alle rechtsgebieden. Je PO-punten behaal je dus op een gemakkelijke manier, gewoon achter je eigen pc.

Juridische cursussen, online en klassikaal

In de corona-maanden hebben webinars, tutorials en andere online cursussen hun nut wel bewezen, maar MR. in opleidingen was al daarvoor online één van de allerbesten. We bieden een scala aan juridische cursussen, voor juridische professionals. Als advocaat, jurist, beleidsmedewerker, vergunningen of werknemer binnen een ander juridisch beroep heb je altijd toegang tot ons online-aanbod. Een goede, snelle én betaalbare manier om up-to-date te blijven omtrent alle belangrijke ontwikkelingen binnen elk rechtsgebied. Gelukkig mogen we ook weer bij elkaar komen, want klassikale cursussen hebben veel charme. Je ontmoet vakgenoten en kunt met de docent in discussie betreft alle ontwikkelingen en actualiteiten binnen een bepaald rechtsgebied. MR. in opleidingen verzorgt klassikale juridische cursussen in diverse plaatsen, zoals Arnhem, Amsterdam (Schiphol), Eindhoven en in de directe omgeving van Rotterdam en Utrecht. Ook komen we graag naar je toe voor een kantoorcursus. Bekijk ons ruime aanbod en neem contact op voor de mogelijkheden van een incompany cursus of training.

Onbeperkt toegang tot alle juridische cursussen

Wil je graag meerdere online cursussen volgen? Met ons abonnement heb je toegang tot alle online juridische cursussen die worden aangeboden. Je hebt onbeperkt toegang tot alle online cursussen binnen elk rechtsgebied en kunt ze bekijken waar en wanneer jij wilt. De online cursussen zijn op elk device te volgen, zowel mobiel als op desktop. Ideaal toch? Ons aanbod online cursussen wordt continu geactualiseerd en het aanbod wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe cursussen. Het abonnement is dus een snelle, gemakkelijke en efficiënte manier om op de hoogte te blijven en om ook nog eens al je PO-punten te behalen. Daarnaast is het ook nog betaalbaar, want voor 12 maanden toegang tot het gehele online cursusaanbod betaal je slechts €750,-.

Heb je speciale wensen of tips?

Wil je graag meerdere cursussen beroepsvaardigheden volgen? Of wil je meer punten behalen binnen een bepaald rechtsgebied? Neem gerust contact met ons op, want je bent vast niet de enige met deze wens. Hiernaast willen we graag ons assortiment uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!