De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Huurrecht

MR. in opleidingen biedt een divers aanbod aan cursussen aan, waaronder de cursus huurrecht, die zowel online als klassikaal wordt gegeven. Het huurrecht is een complex rechtsgebied. Of het nu gaat om huurovereenkomsten, koop en verkoop roerende en onroerende zaken of alle actualiteiten omtrent het huurrecht, door het ruime aanbod zit de geschikte cursus huurrecht er altijd bij. Wil je je kennis actueel houden én je PO-punten halen, volg een cursus huurrecht bij MR. in opleidingen!   

5 cursussen pagina 1 van 1

Filters: Huurrecht
Een zilveren sleutel is afgebeeld voor een witte achtergrond, met sleutelgast. Online deelname mogelijk

Actualiteiten huurrecht

July 4, 2024, 10:00 AM - 05:30 PM

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
6 NOvA PO
Huurrecht
375.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Elout Korevaar € 375.00
Een zilveren sleutel is afgebeeld voor een witte achtergrond, met sleutelgast. Online deelname mogelijk

Actualiteiten huurrecht

November 12, 2024, 10:00 AM - 05:30 PM

Locatie volgt
6 NOvA PO
Huurrecht
375.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Elout Korevaar € 375.00
Een sleutelbos zit in een sleutelgat in een houten deur 6 uur

Online cursus actualiteiten huurrecht - opgenomen op 11 december 2023

Direct beschikbaar
online
6 NOvA PO
Opgenomen: December 11, 2023
Huurrecht
300.00
Elout Korevaar € 300.00
Een sleutelbos wordt vastgehouden na koop of verkoop roerende of onroerende zaken. Op de achtergrond zie je een houten huisje. 6 uur

Online verdiepingscursus huurrecht - opgenomen 3 juli 2023

Direct beschikbaar
online
6 NOvA PO
Opgenomen: July 3, 2023
Huurrecht
300.00
Elout Korevaar € 300.00
Twee mensen met een houten huisje 6 uur

Online cursus actualiteiten huurrecht - opgenomen 8 mei 2023

Direct beschikbaar
online
6 NOvA PO
Opgenomen: May 8, 2023
Huurrecht
300.00
Elout Korevaar € 300.00

Cursus huurrecht, van actualiteiten tot aan verdieping

Alle rechtsregels op het gebied van huur, vallen onder het huurrecht. Dus niet alleen het huren van een huis of kamer, ook op het huren van bijvoorbeeld een fiets of auto is huurrecht van toepassing. De verhuurder neemt een verplichting op zich om een zaak of gedeelte te verstrekken waar de huurder zich verbindt tot een tegenprestatie. Deze overeenkomst tussen huurder en verhuurder wordt een huurovereenkomst genoemd. Wil je een cursus huurrecht volgen? Met onze cursus huurrecht leer je alles over de basis of ga je de diepte in tijdens een van onze verdiepingscursussen. Met onze actualiteitencursussen blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en trends binnen het huurrecht. Onze vakbekwame docenten met ongekend veel ervaring, kennis en expertise nemen je mee in de complexiteit van het huurrecht.

Huurrecht cursussen voor juridische professionals

Als advocaat of jurist werkzaam binnen het huurrecht, woonconsulent met kennis van het huurrecht of als juridisch medewerker is het van belang om up-to-date te blijven rondom alle actualiteiten en ontwikkelingen binnen het huurrecht. Hiernaast is het ook mogelijk om meer verdieping te verkrijgen, want door ons ruime aanbod cursussen is er altijd een cursus huurrecht die aansluit bij wat jij zoekt. Zijn er nog andere onderwerpen die je graag in de cursus huurrecht ziet terugkomen of heb je nog speciale wensen? Wij horen dit graag en zullen ons uiterste best voor je doen! 

Behaal jouw PO punten

Als advocaat werkzaam in het huurrecht moet je jaarlijks je PO-punten halen. Je bent verplicht om je opleidingspunten bij een officiële onderwijsinstelling te halen. De NOvA heeft MR. in opleiding officieel erkend in het kader van beroepsopleidingen voor advocaten, waardoor je bij ons al je PO-punten kunt behalen. Naast het behalen van je PO-punten door het volgen van een klassikale cursus, kun je bij MR. in opleidingen ook een online cursus volgen door middel van videotutorials of webinars. Wanneer en hoe? Dat mag je zelf beslissen! Met het abonnement van MR. in opleidingen kun je namelijk alle online cursussen volgen en bekijken wanneer je wilt. Aangezien het huurrecht een complex rechtsgebied is met veel verschillende thema’s, kun je dankzij het abonnement álle online cursussen in het huurrecht volgen. Als je ook geïnteresseerd bent in online cursussen binnen een ander rechtsgebied, zoals bijvoorbeeld in het vastgoed- en verbintenissenrecht, heb je daar met het abonnement onbeperkt toegang tot.

Cursus huurrecht, klassikaal én online

Juridische cursussen voor advocaten, juristen of de juridische professional, of het nou klassikaal of online is, MR. in opleidingen biedt het allemaal aan. Je kunt dus altijd bij ons terecht. Wil je een klassikale cursus huurrecht volgen? Dat is mogelijk! Je komt samen met andere professionals werkzaam in het huurrecht, om zo onder andere samen praktijkvoorbeelden te behandelen. Daarnaast krijg je uiteraard ook veel pragmatische tips, tricks en handvatten en kun je samen met andere vakgenoten en de docent discussiëren over de besproken onderwerpen. Onze huurrecht cursussen worden georganiseerd in diverse centraal gelegen plaatsen in de omgeving van Utrecht en Den Bosch. Heb je interesse in een incompany cursus? Ook dat is mogelijk, wij komen graag naar je toe. Voor alle mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Naast het aanbod klassikale cursussen behoort het volgen van een online cursus ook tot de mogelijkheden. Liever online de cursus huurrecht volgen? MR. in opleidingen biedt een ruim online cursusaanbod aan, waaronder videotutorials en webinars, zodat jij al jouw PO-punten kunt behalen! De online cursussen zijn een snelle en handige manier om toch up-to-date te blijven van alle actuele ontwikkelingen.

Meerdere online huurrecht cursussen volgen?

Wil je graag meerdere online huurrecht cursussen volgen? Of online cursussen volgen binnen een ander rechtsgebied? Met het abonnement heb je op elk moment, onbeperkt en heel gemakkelijk toegang tot alle online cursussen van MR. in opleidingen. Het aanbod wordt steeds geactualiseerd en uitgebreid. Je blijft dus altijd op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen waardoor je kennis actueel blijft op een snelle, gemakkelijke en bovendien betaalbare manier. Daarnaast behaal je eenvoudig je PO-punten met het abonnement, want je hebt namelijk toegang tot het gehele online cursusaanbod. Je volgt de online cursussen hoe en wanneer jou het beste uitkomt. Je kunt de online cursussen namelijk op elk device en op elk gewenst moment volgen. Voor slechts €750,- heb jij 12 maanden toegang tot alle online cursussen!

Meld je hier aan voor een online abonnement.

Heb je speciale wensen of tips?

Staat de ‘ideale’ cursus huurrecht er niet bij, of wil je meer punten behalen op een bepaald rechtsgebied? Neem contact met ons op. Je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan huurrecht cursussen, maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!

 Neem contact met ons op