De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Letselschaderecht

MR. in opleidingen heeft een ruim cursusaanbod, zowel online als klassikaal, waaronder de cursus letselschade. Advocaten en juristen blijven door de praktijkgerichte cursus letselschade op de hoogte van alle actualiteiten omtrent letselschade en het causaal verband in letselschadezaken. Daarbij verbreed je niet alleen je kennis, maar behaal je ook al je PO-punten bij MR. in opleidingen.

Toon cursussen uit alle rechtsgebieden

7 cursussen pagina 1 van 1

Legopopptje ligt op de grond heeft schade aan lichaam. Online deelname mogelijk

Actualiteiten letselschade

June 12, 2023, 10:00 AM - 05:30 PM

FLX Space Hoofddorp
6 NOvA PO
Letselschaderecht
375.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Veeru Mewa € 375.00
Kapotgeslagen autoruit 6 uur Online deelname mogelijk

Schadeberekening en schadevergoeding

June 26, 2023, 10:00 AM - 05:30 PM

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
6 NOvA PO
Algemene praktijk
Letselschaderecht
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
375.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Luuk Reurich € 375.00
Legopopptje ligt op de grond heeft schade aan lichaam. Online deelname mogelijk

Actualiteiten letselschade

November 7, 2023, 10:00 AM - 05:30 PM

Locatie volgt
6 NOvA PO
Letselschaderecht
375.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Veeru Mewa € 375.00
Dame met bloemen T-shirt wordt gevaccineerd 3 uur

Online cursus causaal verband letselschade en productaansprakelijkheid

Direct beschikbaar
online
3 NOvA PO
Letselschaderecht
Ondernemingsrecht
150.00
Bart Augustin € 150.00
Dame die met haar rechterhand aan haar nek zit alsof ze daar pijn heeft. 6 uur

Online cursus actualiteiten letselschade - opgenomen november 2022

Direct beschikbaar
online
6 NOvA PO
Letselschaderecht
300.00
Veeru Mewa € 300.00
knuffelbeer met verband om zijn hoofd en been en een pleister op zijn borst 2 uur

Online cursus het overwinnen van onzeker causaal verband 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Letselschaderecht
100.00
Luuk Reurich € 100.00
injectiespuit met rode vloeistof, rode cpsules en witte tabletten op een wit mondkapje. 2 uur

Online cursus productaansprakelijkheid

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Letselschaderecht
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
100.00
Bart Augustin € 100.00

Praktijkgerichte cursus letselschade

Het letselschaderecht is een onderdeel van het verbintenissenrecht. In het letselschaderecht staan de rechtsregels wanneer er sprake is van lichamelijke (materiële) schade of geestelijke (immateriële) schade door een ongeluk of letsel door schuld van derden. Tijdens de cursussen van MR. in opleidingen in het letselschaderecht word je onder andere meegenomen in het causaal verband bij letselschadezaken. Causaal verband in zijn algemeenheid, causaal verband in letselschadezaken, onzeker causaal verband en proportionele aansprakelijkheid, al deze thema’s komen aan bod tijdens de online cursus letselschade. Naast de online cursus letselschade biedt MR. in opleidingen ook een klassikale cursus letselschade aan. Beide cursussen worden gegeven door docenten met veel kennis, ervaring en expertise op het gebied van het letselschaderecht. Tijdens de klassikale cursus letselschade word je meegenomen in de beginselen van de behandeling van een letselschadezaak. Tijdens de cursus letselschade worden pragmatische tips & tricks besproken, evenals de veel voorkomende valkuilen. Er wordt recente jurisprudentie behandeld, waardoor je altijd op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen en actualiteiten.

Cursus letselschade voor advocaten en juristen

Ben je werkzaam binnen het letselschaderecht als letselschadeadvocaat, rechtsbijstandsjurist of bedrijfsjurist en heb je veel te maken met aansprakelijkheid bij arbeidsongevallen, verkeersongevallen, aansprakelijkstellingen, verjaring, verval en werkgeversaansprakelijkheid. Of kom je geregeld in aanraking met shockschade versus affectieschade, stelplicht en bewijslast of wil je meer kennis over het medische traject en/of causaliteit bij niet- objectiveerbaar letsel? Met het aanbod cursussen in het letselschaderecht zit de geschikte cursus letselschade er altijd bij. Naast de cursus letselschade biedt MR. in opleidingen zowel online als klassikale cursussen in het overkoepelende verbintenissenrecht aan. Heb je speciale wensen voor (onderwerpen in) de cursus letselschade? Laat het ons weten. Wij zullen ons uiterste best voor je doen! 

Behaal jouw PO punten

Ben je als advocaat werkzaam binnen het letselschaderecht, dan ben je verplicht om je PO-punten te halen bij een officiële onderwijsinstelling. MR. in opleiding is door de NOvA erkend in het kader van beroepsopleidingen voor advocaten. Je PO-punten kun je behalen door klassikale cursussen, online cursussen of door webinars te volgen. Gemakkelijk je PO-punten halen wanneer het jou het beste uitkomt? Met het abonnement van MR. in opleiding volg je zelf de online cursus letselschade op het moment wanneer het jou het beste uitkomt, gewoon achter je eigen pc. Niet alleen in het letselschaderecht maar ook in het verbintenissenrecht en de vele andere rechtsgebieden.

Cursus letselschade, online of klassikaal 

Naast onze cursus letselschade, bieden wij nog talloze andere juridische cursussen aan. Klassikaal of online, wat jou het beste uitkomt. Het voordeel van klassikale cursussen is dat je samenkomt met andere vakgenoten en professionals die werkzaam zijn binnen het letselschaderecht en waarmee je in gesprek kunt gaan en volop kunt discussiëren over de actuele trends en ontwikkelingen. De klassikale cursussen worden in diverse centraal gelegen plaatsen georganiseerd, zoals bijvoorbeeld in de regio Utrecht en in de omgeving van Amsterdam (Schiphol). Wil je liever dat wij naar jou toe komen voor een incompany cursus? Dit doen wij graag! Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Toch liever de cursus online volgen en zo ook je PO-punten behalen? Dit is uiteraard ook mogelijk. Naast ons uitgebreide aanbod online cursussen heb je ook de mogelijkheid om een live webinar te volgen of terug te kijken. Een handige en snelle manier om je kennis actueel te houden en toch op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen

Onbeperkt toegang tot alle juridische cursussen

MR. in opleidingen biedt een online abonnement aan. Hierdoor heb je op een snelle en gemakkelijke manier onbeperkt en op elk moment toegang tot alle online cursussen. Je hebt niet alleen toegang tot de online cursus letselschade, maar tot alle online cursussen binnen elk rechtsgebied. Je bepaalt zelf wanneer en hoe je de online cursus volgt, zodat het jou het beste schikt! Je kunt de online cursussen namelijk volgen via elk device, zowel mobiel als desktop. Ons huidige aanbod online cursussen wordt constant geactualiseerd en aangevuld met nieuwe cursussen. Zo blijft je kennis up-to-date op een betaalbare, snelle en gemakkelijke manier en behaal je ook gelijk al je PO-punten. Het online abonnement is 12 maanden geldig en kost slechts €750,-.

Meld je hier aan voor een online abonnement.

Heb je speciale wensen of tips?

Staat de ‘ideale’ cursus letselschade er niet bij, of wil je meer punten behalen op een bepaald rechtsgebied? Neem contact met ons op. Je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan letschelschade cursussen, maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback betreft de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!