De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Verbintenissenrecht

MR. in opleidingen biedt een online en klassikale cursus verbintenissenrecht aan. Of het nu gaat om het contractenrecht, processtukken schrijven, schadevergoedingen en de berekeningen hiervan of het wijzigen en beëindigen van overeenkomsten, MR. in opleidingen biedt de geschikte, praktijkgerichte cursus verbintenissenrecht aan voor jou. Door de cursus verbintenissenrecht blijf je up-to-date en behaal je jouw PO-punten.  

Toon cursussen uit alle rechtsgebieden

7 cursussen pagina 1 van 1

Kapotgeslagen autoruit 6 uur Online deelname mogelijk

Schadeberekening en schadevergoeding

June 26, 2023, 10:00 AM - 05:30 PM

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
6 NOvA PO
Algemene praktijk
Letselschaderecht
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
375.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Luuk Reurich € 375.00
Man in pak zit achter zijn bureau en schrijft in een agenda 4 uur Online deelname mogelijk

Vorderingen schuldeiser bij wanprestatie

July 4, 2023, 01:00 PM - 05:30 PM

Van der Valk Hotel Arnhem
4 NOvA PO
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
250.00
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Jaap Dammingh € 250.00
Handen typen op een ouderwetse typmachine 4 uur

Online cursus processtukken schrijven: methoden en technieken 2022

Direct beschikbaar
online
4 NOvA PO
Beroepsvaardigheden
Verbintenissenrecht
200.00
Luuk Reurich € 200.00
Twee handen schudden boven een laptop en een contract 4 uur

Online cursus het beëindigen en wijzigen van overeenkomsten 2022

Direct beschikbaar
online
4 NOvA PO
Verbintenissenrecht
200.00
Luuk Reurich € 200.00
Man in witte trui berekent iets met rekenmachine 4 uur

Online cursus schadevergoeding, schadeberekening en alternatieve wegen naar compensatie 2022

Direct beschikbaar
online
4 NOvA PO
Verbintenissenrecht
200.00
Luuk Reurich € 200.00
Twee mensen geven elkaar een hand na een online cursus verbintenissenrecht | MR. in opleidingen 2 uur

Online cursus actualiteiten contractenrecht 2022

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
100.00
Jaap Dammingh € 100.00
injectiespuit met rode vloeistof, rode cpsules en witte tabletten op een wit mondkapje. 2 uur

Online cursus productaansprakelijkheid

Direct beschikbaar
online
2 NOvA PO
Letselschaderecht
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
100.00
Bart Augustin € 100.00

Praktijkgerichte, actuele én thematische cursus verbintenissenrecht

In boek 6 va het Burgerlijk Wetboek staat alles beschreven wat te maken heeft met het verbintenissenrecht, zoals de rechtsverhouding tussen twee partijen betreft het verbintenissenrecht. Je kunt dit opsplitsen in een verbintenis uit de wet, een verbintenis uit overeenkomst of een natuurlijke verbintenis. Hierbij kun je denken aan contacten en overeenkomsten die tussen twee of meer partijen wordt afgesloten. Niet alleen particulieren krijgen te maken met het verbintenissenrecht, ook de ondernemer heeft hier dagelijks mee te maken. Een voorbeeld van een overeenkomst of contract tussen partijen is bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst, huurovereenkomst of koopovereenkomst. Het verbintenissenrecht hangt dus vaak nauw samen met andere rechtsgebieden, zoals het arbeidsrecht en het personen- en familierecht. Mocht er een conflict ontstaan tussen partijen en als er sprake is van een ongerechtvaardigde verrijking, onverschuldigde betaling, onrechtmatige daad of zaakwaarneming, dan is het verbintenissenrecht hierop van toepassing. Tijdens de cursus verbintenissenrecht blijf je op de hoogte van alle actualiteiten binnen het verbintenissenrecht, bijvoorbeeld wat voor invloed het coronavirus op het contractenrecht kan hebben. Wil je meer kennis over schadeberekeningen en -vergoedingen of over het wijzigen en beëindigen van overeenkomsten? Of ben je meer geïnteresseerd in de methoden en technieken die worden toegepast bij schrijven van processtukken ? De geschikte cursus verbintenissenrecht zit er altijd bij. Met de cursus verbintenissenrecht blijft je kennis altijd actueel en ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen, actualiteiten en trends rondom het verbintenissenrecht.

Cursus verbintenissenrecht voor de juridische professional

Of je nu werkzaam bent in het verbintenissenrecht als advocaat, jurist of juridisch medewerker, met de juridische cursussen van MR. in opleidingen blijft je kennis altijd actueel en ben je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Actuele wet- en regelgeving, recente jurisprudentie, alle actualiteiten rondom het verbintenissenrecht of meer verdieping in één van de vele thema’s: MR. in opleidingen biedt het allemaal aan in ons ruime cursusaanbod. Wil je naast de thema’s die in de cursus verbintenissenrecht nog graag andere onderwerpen terugzien? Of heb je andere speciale wensen? Wij horen het graag en zullen ons uiterste best voor je doen.

Behaal jouw PO punten 

Als advocaat is het niet alleen van belang om up-to-date te blijven rondom alle actualiteiten en ontwikkelingen, ook ben je verplicht om jaarlijks bij een officiële onderwijsinstelling al je PO-punten te behalen. De NOvA heeft MR. in opleiding officieel erkend als onderwijsinstelling in het kader van beroepsopleidingen voor advocaten en daarom kun je bij ons terecht om al je PO-punten snel en gemakkelijk te behalen. Of nog gemakkelijker: met abonnement van MR. in opleidingen heb je onbeperkt toegang tot alle online cursussen, waaronder videotutorials en webinars.

Cursus verbintenissenrecht online of klassikaal 

De afgelopen maanden tijdens de coronacrisis is het nut gebleken van online cursussen zoals webinars en videotutorials. Maar óók daarvoor behoorde MR. in opleidingen al tot de top. Het ruime aanbod biedt een scala aan juridische cursussen aan. Niet alleen advocaten maar elke juridische professional, waaronder notarissen, juristen en juridisch medewerkers kunnen bij ons terecht voor het volgen van één van de vele cursussen. Wij bieden niet alleen de cursus verbintenissenrecht maar ook cursussen in een van de vele andere rechtsgebieden. De online cursussen zijn ideaal om gemakkelijk en snel je kennis actueel te houden.

Naast het online cursusaanbod, biedt MR. in opleidingen ook klassikale cursussen aan. Klassikale cursussen hebben hun charme, omdat je samenkomt met vakgenoten die werkzaam zijn binnen hetzelfde rechtsgebied en een docent met ongekend veel expertise, ervaring en kennis. Het voordeel van klassikale cursussen is dat je samen met hen in discussie kunt gaan rondom allerlei onderwerpen, casussen en ontwikkelingen binnen het verbintenissenrecht. De juridische cursussen worden in centraal gelegen plaatsen georganiseerd, zoals in Amsterdam (Schiphol), in de omgeving van Utrecht en Rotterdam en Arnhem. Naast de online en klassikale cursussen komen wij ook graag naar jou toe voor een incompany cursus. Wil je weten wat hier de mogelijkheden in zijn? Stuur ons dan gerust een bericht, want we helpen je graag!

Onbeperkt toegang tot alle verbintenissenrecht cursussen

Wil je naast de cursus verbintenissenrecht meerdere online cursussen volgen? Met het abonnement heb je onbeperkt toegang tot elke online cursus, binnen alle rechtsgebieden. Er komen regelmatig nieuwe cursussen online omdat we constant bezig zijn met het uitbreiden van ons assortiment. Het abonnement is daarom een ideale manier om gemakkelijk en snel op de hoogte te blijven en om al je PO-punten te behalen. Je kunt het gehele online cursusaanbod op elk moment en waar dan ook op zowel mobiel als desktop openen. Het online abonnement is daarom erg efficiënt en nog betaalbaar ook, want je betaalt slechts €750,- voor 12 maanden toegang tot het volledige online cursusaanbod.

Meld je hier aan voor een online abonnement.

Heb je speciale wensen of tips?

Staat de ‘ideale’ cursus verbintenissenrecht er niet bij, of wil je meer punten behalen op een bepaald rechtsgebied? Neem contact met ons op. Je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen we proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. We willen graag ons scala aan verbintenissenrecht cursussen, maar ook het assortiment voor de andere rechtsgebieden uitbreiden en daarom is jouw inzicht belangrijk voor ons. Heb je feedback omtrent de cursusinhoud of over onze dienstverlening? We horen graag jouw mening!