De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Cursus Vastgoedrecht

Ben je op zoek naar een online cursus vastgoedrecht? Bij MR. in opleidingen vind je een hoogwaardig aanbod vastgoedrecht cursussen, zodat jij up-to-date blijft. Wil jij meer informatie vergaren op het gebied van onroerend goed, bouwrecht, huurrecht of projectontwikkeling? Start dan een cursus bij MR. in opleidingen, zodat je hiernaast ook nog eens je PO-punten behaalt!

Toon cursussen uit alle rechtsgebieden

0 cursussen

Er zijn geen cursussen voor gevonden met uw filters of zoekopdracht wis filters

Van consumentenbescherming tot aan bouwrecht

In zaken als projectontwikkeling maar ook bij de verkoop of aankoop van roerend en onroerend goed zie je de wetgeving omtrent vastgoed steeds terugkomen. Denk hierbij aan dwaling, con-conformiteit en consumentenbescherming, maar ook aan erfdienstbaarheden, vastgoedcontracten en zaken die vallen onder het bouwrecht of huurrecht. Met een erkende cursus vastgoedrecht kunnen onze vakbekwame docenten jouw kennis niet alleen verbreden, maar ook verdiepen, zodat jouw competenties aansluiten bij de laatste ontwikkelingen binnen het vastrecht.

Cursus vastgoedrecht voor de juridische professional

Als advocaat, notaris of juridische professional binnen het vastgoedrecht, heb je constant te maken met wetten en regels binnen dit vakgebied en is het cruciaal om jezelf te blijven verdiepen in de materie. Vastgoedrecht is de overkoepelende term die bouwrecht, erfdienstbaarheden, erfpacht en burenrecht met elkaar verbindt waardoor een klassikale of online cursus vastgoedrecht niet kan ontbreken voor elke professional binnen dit vakgebied. Naast het huidige aanbod, willen we natuurlijk zorgen dat ons scala instemt met jouw behoefte als beroepsspeler binnen het vastgoedrecht. Heb je daarom speciale wensen of verzoeken voor (onderwerpen in) een cursus vastgoedrecht? Laat het ons dan gerust weten en wie weet zie jij jouw suggestie binnenkort terugkomen bij MR. in opleidingen!

Behaal al je PO-punten

Wanneer je werkzaam bent als advocaat binnen het vastgoedrecht, dan is het verplicht om bij een officieel erkend leerinstituut je PO-punten te behalen. De NOvA heeft MR. in opleidingen erkend als beroepsopleider voor advocaten en daarom kun jij bij ons jouw PO-punten behalen door het volgen van onze klassikale cursussen, online cursussen of webinars. Komt het nu even niet uit om de cursus te volgen? Geen probleem, want je kunt met het abonnement van MR. in opleidingen alle online cursussen binnen het vastgoedrecht volgen wanneer het jou uitkomt. Uiteraard zijn wij niet alleen meester in het verzorgen van cursussen binnen het vastgoedrecht, maar kun je ook voor andere rechtsgebieden bij ons terecht voor het behalen van jouw PO-punten.

Klassikale of online cursus vastgoedrecht

Naast een cursus vastgoedrecht, bieden wij ook een breed scala aan juridische cursussen zowel online als klassikaal aan. Kom jij liever op locatie, zodat je kunt sparren met jouw vakgenoten of duik je liever thuis in de materie tijdens een loos uurtje? Bij MR. in opleidingen bieden wij de cursussen aan via diverse kanalen. Tijdens de klassikale cursus vastgoedrecht kom je samen met andere beroepsgenoten en professionals die werkzaam zijn binnen jouw vakgebied. Samen kunnen jullie het gesprek aangaan over de laatste ontwikkelingen en actualiteiten, zodat je het maximale uit de cursus vastgoedrecht kunt halen. Van Amsterdam tot Rotterdam en van Den Haag tot Utrecht, de klassikale cursussen worden in diverse centraal gelegen plaatsen georganiseerd. Liever een incompany cursus, zodat wij naar jou komen? Geen probleem! Laat ons weten wat je wensen zijn, dan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden. Misschien volg je de cursus vastgoedrecht liever online, zodat je je kennis kunt verbreden op een moment dat jou beter schikt. Naast onze aanbod aan online cursussen, kun je bij MR. in opleidingen ook een live webinar volgen of terugzien. Dit is een handige en snelle manier om je kennis actueel te houden en toch snel je PO-punten te behalen!

Onbeperkt toegang tot alle vastgoedrecht cursussen

Heb je meerdere online cursussen bij ons gezien? MR. in opleidingen biedt een abonnement aan voor alle online cursussen, zodat je deze op een snelle en gemakkelijke manier kunt volgen. Dit abonnement geldt niet alleen voor een online cursus vastgoedrecht, maar voor alle online cursussen binnen alle rechtsgebieden. De online cursussen zijn op zowel mobiel als desktop te volgen, waar en wanneer jij wilt. Omdat ons brede cursusaanbod actueel is en aansluit bij de laatste trends, zal het assortiment constant variëren en uitgebreid worden. Ons online abonnement is daarom een snelle en bovenal betaalbare manier om al jouw PO-punten te behalen. Voor slechts € 750,- kun je 12 maanden gebruik maken van ons online cursusaanbod.

Meld je hier aan voor een online abonnement.

Heb je speciale wensen of tips?

Zoek jij een cursus vastgoedrecht die wij momenteel niet aanbieden of wil je je verder verdiepen binnen een bepaald rechtsgebied? Wij zijn alsmaar in beweging en proberen constant nieuwe cursussen aan te leveren. Neem gerust contact met ons op, want je bent vast niet de enige met deze wens. Zodra wij weten wat jij zoekt, zullen wij proberen jouw wens op te nemen binnen ons cursusaanbod. Omdat wij ons online aanbod graag willen uitbreiden voor het vastgoedrecht, maar ook voor de andere rechtsgebieden, horen we het graag als je feedback voor ons hebt. Jouw mening telt, voor zowel de cursusinhoud als onze dienstverlening.