De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Haal je PO-punten arbeidsrecht met onze online cursussen

 • Onze on demand arbeidsrecht cursussen maken het mogelijk om zonder abonnement snel, online en voordelig PO-punten te halen.

 • Kies je voor een online abonnement? Dan kan je een heel jaar onbeperkt PO-punten halen aangezien je het abonnement aangaat voor een periode van 12 maanden.

Haal al je PO-punten met onze on demand cursussen

Bij MR. in opleidingen is het mogelijk om on demand cursussen te volgen in het arbeidsrecht.

De on demand cursussen worden online aangeboden en je kunt deze volgen waar en wanneer je maar wilt. Sterker nog, je kan een cursus tussentijds pauzeren en de cursus op een later tijdstip afronden. Zo behoud jij de regie.

Wij bieden je graag goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarom kosten online on demand cursussen bij MR. in opleidingen slechts € 50,- per PO-punt exclusief btw.

Jaarpakketten arbeidsrecht

Bij MR. in opleidingen blijven we altijd ontwikkelen en innoveren, zodat het behalen van jouw PO punten interessant en dynamisch blijft. Als het dan ook nog makkelijk en een beetje scherp geprijsd kan is dit natuurlijk al helemaal goed nieuws.

Daarom biedt MR. in opleidingen nu twee jaarpakketten arbeidsrecht aan, voor iedereen geïnteresseerd in de ontwikkelingen en de praktijk van dit dynamische rechtsgebied. Kom jij nou veel in aanmerking met het arbeidsrecht en zou je je kennis over het onderwerp graag up-to-date willen houden, dan is dit pakket een must-have!

In het 12 PO pakket inbegrepen is een traject van een jaar, waarbij je de eerste woensdag van elke maand bijgepraat wordt over recente ontwikkelen in het arbeidsrecht. De cursussen worden gegeven door twee ware meesters in hun vak; Pascal Kruit en Ruben Houweling.

Bij het pakket van 20 PO punten komt er elk kwartaal een twee uur durende cursus bij, waarin Pascal en Ruben met elkaar in gesprek gaan. Tijdens deze verdiepende cursussen zullen zij verder ingaan op de materie en een praktijkgericht beeld schetsen van de verscheidene onderwerpen.

Dit wil je niet missen en dat hoeft uiteraard ook niet. Alle maandelijkse cursussen worden live gegeven, maar wij nemen ze ook voor je op! Dit zodat je ze op elk moment kunt terugkijken en alsnog je PO- punten kunt behalen.

De prijs van het 12 PO jaarpakket bedraagt € 395,- exclusief btw. De prijs van het 20 PO bedraagt € 495,- exclusief btw. Zo krijg je kwalitatief goede cursussen voor een aantrekkelijke prijs.

Heb jij je keuze al gemaakt? Meld je hieronder aan.

Flexibel al je PO-punten arbeidsrecht halen

Met het online abonnement zorg je ervoor dat je PO-punten kan behalen binnen diverse rechtsgebieden ieder jaar weer opnieuw. Naast dat je de PO-punten kan behalen blijf je uiteraard ook op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het rechtsgebied waarin je actief bent. Alle online on demand cursussen kan je altijd bekijken op ieder gewenst moment. Zo bepaal jij zelf wanneer en hoe lang je de cursus wilt volgen. Flexibel dus!

Sluit je een abonnement bij ons af, dan kun je een heel jaar bij ons je punten halen, ongeacht de startdatum. Naast flexibel dus ook voordelig!

Erkend door NOvA

Wij zijn een erkende cursusaanbieder voor zowel online als klassikale cursussen door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Kies voor MR. in opleidingen

Verschillende soorten cursussen

We bieden online, klassikale, hybride en on demand cursussen aan. Voor ieder wat wils en zo kan jij je PO-punten halen op een manier die jij het prettigst vindt.

Een abonnement dat bij je past

Bij MR. in opleidingen kun je los on demand cursussen afnemen, maar je kunt ook gebruik van een voordelig online abonnement of kantoorabonnement.

Bevlogen én ervaren specialisten

Onze docenten zijn gerenommeerde professionals uit de Nederlandse juridische wetenschap en praktijk. Zij bezitten actuele en relevante kennis van het betreffende rechtsgebied.

Aantrekkelijk geprijsd

Kwaliteit staat bij ons voorop! Maar wij zijn van mening dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom zijn onze cursussen aantrekkelijk geprijsd en sluit je ons abonnement af voor slechts € 750,- exclusief btw.

Jij bepaalt met on demand

Alle online on demand cursussen kan je altijd bekijken op ieder gewenst moment. Sterker nog, je kan de cursussen pauzeren, voor- en achteruitspoelen. Zo heb jij de regie in handen.

Actueel aanbod

We zijn voortdurend bezig met het uitbreiden van onze cursussen en volgen hierbij actuele ontwikkelingen en jurisprudentie op de voet. Zo blijf jij in je kracht als advocaat met onze cursussen.

Arbeidsrecht cursussen

MR. in opleidingen biedt vanaf haar oprichting veel juridische cursussen aan binnen het arbeidsrecht, zowel klassikaal als online. Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied. We hebben daarom elke maand een actualiteitencursus met een terugblik op de maand ervoor, maar ook themagebonden cursussen binnen het arbeidsrecht met thema's zoals pensioen, reorganisaties, arbeidsovereenkomsten en OvO. Onze cursussen hebben een pragmatische invalshoek. Dus naast dat je kennis up to date blijft ontvang je ook diverse praktische tips & trics.

  Onze rechtsgebieden

  Algemene praktijk Arbeidsrecht Beroepsvaardigheden Bestuursrecht Erfrecht Huurrecht Letselschaderecht Ondernemingsrecht Personen- en familierecht Psychiatrisch patiëntenrecht Slachtofferrecht Sociaal zekerheidsrecht Strafrecht Verbintenissenrecht Vreemdelingenrecht WWFT

  De mogelijkheden

  On demand cursussen

  Een on demand cursus geeft je de vrijheid om de cursus te gaan volgen wanneer het jou uitkomt. Sterker nog, je kan de cursus pauzeren, voor- en achteruitspoelen. Zo heb jij de regie in handen.

  Naar alle arbeidsrecht cursussen

  Online abonnement

  Met ons online abonnement heb je twaalf maanden lang onbeperkt toegang tot ons on demand online aanbod. Dus als je het nu afsluit kan je dit jaar PO-punten halen én volgend jaar voor slechts € 750,- exclusief btw.

  Sluit voordelig een abonnement af

  Kantoor abonnement

  Interesse in een een abonnement voor het hele kantoor? Dat kan uiteraard ook. Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je. Korting is al mogelijk vanaf twee personen!

  Neem contact op

  Voordelig arbeidsrechtcursussen volgen met het online abonnement

  Haal je PO-punten het voordeligst met ons online abonnement. Het abonnement loopt 12 maanden en dit betekent als je deze nu afsluit je voor zowel 2023 als 2024 je PO-punten kunt halen voor slechts € 750,- (exclusief btw).

   Inschrijven