De cursusaanbieder voor
de juridische professional
man in pak en man in oranje overal kijken samen op een laptop

Arbeidsrecht jaarpakket 12 PO

Maandelijks een nieuwe opname beschikbaar.

Ben je als advocaat of juridische professional werkzaam in het arbeidsrecht en wil je graag op de hoogte blijven van de actualiteiten binnen dit rechtsgebied? MR. in opleidingen biedt jou een jaarpakket arbeidsrecht aan. Met dit jaarpakket arbeidsrecht ben en blijf je het gehele jaar up-to-date en kies je zelf waar en wanneer je kijkt. Professor en raadsheer Ruben Houweling en advocaat en raadsheer Pascal Kruit - twee absolute topdocenten op het gebied van het arbeidsrecht - praten je het gehele jaar door bij omtrent de actualiteiten en ontwikkelen binnen het arbeidsrecht.

Inhoud van het jaarpakket:

  • Iedere eerste woensdag van de maand word je in een uurtje bijgepraat over de actualiteiten in de rechtspraak van de vorige maand. Je kunt deze bijeenkomst zowel live volgen en vragen stellen aan de docent of later on demand terugkijken op een tijdstip waarop het jou uitkomt. Flexibel dus!

Wil je naast de maandelijkse Arbeidsrecht Updates ook vier keer per jaar toegang tot een twee uur durend verdiepend tweegesprek waarin Ruben Houweling en Pascal Kruit samen een nadere duiding geven aan de actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht op zowel het gebied van wetgeving als rechtspraak? Klik dan hier voor het arbeidsrecht jaarpakket van 20 PO-punten.

Je kunt op ieder moment instappen. Het jaarpakket is altijd 12 maanden geldig.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!


Beschikbaarheid

man in pak en man in oranje overal kijken samen op een laptop 12 uur

Arbeidsrecht jaarpakket 12 PO

Direct beschikbaar
online
12 NOvA PO
Arbeidsrecht
395.00
Pascal Kruit & Ruben Houweling € 395.00