De cursusaanbieder voor
de juridische professional
twee mensen schudden elkaar de hand

Arbeidsrecht jaarpakket 20 PO

Maandelijks een nieuwe opname beschikbaar.

Ben je als advocaat of juridische professional werkzaam in het arbeidsrecht en wil je graag op de hoogte blijven van de actualiteiten binnen dit rechtsgebied? MR. in opleidingen biedt jou een jaarpakket arbeidsrecht aan. Met dit jaarpakket arbeidsrecht ben en blijf je het gehele jaar up-to-date en kies je zelf waar en wanneer je kijkt. Professor en raadsheer Ruben Houweling en advocaat en raadsheer Pascal Kruit - twee absolute topdocenten op het gebied van het arbeidsrecht - praten je het gehele jaar door bij omtrent de actualiteiten en ontwikkelen binnen het arbeidsrecht.

Inhoud van het jaarpakket:

  • Iedere eerste woensdag van de maand word je in een uurtje bijgepraat over de actualiteiten in de rechtspraak van de vorige maand. Je kunt deze bijeenkomst zowel live volgen en vragen stellen aan de docent of later on demand terugkijken op een tijdstip waarop het jou uitkomt. Flexibel dus!

  • Naast de maandelijkse Arbeidsrecht Updates krijg je viermaal per jaar toegang tot een twee uur durend tweegesprek waarin Ruben Houweling en Pascal Kruit samen een nadere duiding geven aan de actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht op zowel het gebied van wetgeving als rechtspraak. Met een op de praktijkgerichte verdiepingsslag krijg je waardevolle tips & tricks waarmee je direct in jouw dossiers aan de slag kunt. Ook deze sessies zijn zowel live bij te wonen met gelegenheid tot het stellen van vragen als later on demand terug te kijken.

Met dit pakket heeft u direct al uw NOvA-punten voor 2023 binnen! Je kunt op ieder moment instappen. Het jaarpakket is altijd 12 maanden geldig. Voor arbeidsrecht jaarpakket van 12 PO-punten klik je hier.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!

Beschikbaarheid

twee mensen schudden elkaar de hand 20 uur

Arbeidsrecht jaarpakket 20 PO

Direct beschikbaar
online
20 NOvA PO
Arbeidsrecht
495.00
Pascal Kruit & Ruben Houweling € 495.00