De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Een arbeidsovereenkomst wordt doorgenomen en ondertekend bij een bedrijf door een werkgever en werknemer

Online cursus actualiteiten arbeidsrecht Q1 - opgenomen op 10 juli 2023

Deze cursus is opgenomen op 10 juli 2023. Deze cursus behoort bij het jaarpakket Arbeidsrecht 20 PO. Wil je gedoceerd over het jaar 20 PO-punten behalen ? Door middel van het arbeidsrecht jaarpakket blijf je gedurende het jaar up-to-date betreft de ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht.

In deze cursus gaan prof.mr.dr. Ruben Houweling en mr.dr. Pascal Kruit in op de arbeidsrechtelijke ontwikkelingen in het eerste kwartaal van 2023. Zij staan uitgebreid stil bij dé uitspraak van 2023: het Deliveroo-arrest van de Hoge Raad. Is dit nu vernieuwend of juist niet? Welke implicaties heeft deze uitspraak voor de arbeidsrechtpraktijk? Er blijkt toch meer in deze uitspraak te staan dan na een eerst lezing wellicht wordt gedacht. Tevens bespreken Houweling en Kruit de verregaande ontwikkelingen op wetgevingsgebied. Minister Van Gennip heeft een veelheid aan plannen rondom zzp'ers, oproepkrachten, andere flexvormen en het concurrentiebeding gelanceerd in kamerbrieven en (aangekondigde) wetsvoorstellen. Wat zijn dit precies voor plannen en waarom is het nodig hierop nu reeds te anticiperen? Na het volgen van deze cursus weet je hoe je jouw cliënten moet adviseren.

Voor wie?

Deze online cursus arbeidsrecht is uiterst geschikt voor de arbeidsrecht advocaat of juridische professional. Jij bent weer helemaal op de hoogte na het volgen van de online cursus actualiteiten arbeidsrecht en kunt de informatie gelijk toepassen in de praktijk. Door het volgen van deze cursus behaal jij 2 PO-punten.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!

Beschikbaarheid