De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Werknemer die ontslagen wordt en haar spullen inpakt op haar bureau op kantoor

Online cursus actualiteiten arbeidsrecht Q2 - opgenomen op 10 juli 2023

Deze cursus is opgenomen op 10 juli 2023. Deze cursus behoort bij het jaarpakket Arbeidsrecht 20 PO. Wil je gedoceerd over het jaar 20 PO-punten behalen ? Door middel van het arbeidsrecht jaarpakket blijf je gedurende het jaar up-to-date betreft de ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht.

In deze cursus gaan prof.mr.dr. Ruben Houweling en mr.dr. Pascal Kruit in op de arbeidsrechtelijke ontwikkelingen in het tweede kwartaal van 2023. Het jaar 2023 kenmerkt zich tot nu toe door bijzonder veel arbeidsrechtelijke uitspraken van de Hoge Raad, al dan niet op 81 RO. Echter geven ook die uitspraken kleur aan toepassing van het recht in de arbeidsrechtpraktijk. Op terreinen als de eenzijdige wijziging van arbeidsvoorwaarden, vakantiewetgeving, overgang van onderneming en natuurlijk het ontslagrecht praten Houweling en Kruit jou weer helemaal bij. Tevens maken de docenten steeds een koppeling van de uitspraken naar de praktische toepassing ervan en worden handige, direct bruikbare tips gegeven. Een 'must see' voor eenieder die werkzaam is in het arbeidsrecht.

Interesse in meer cursussen binnen het arbeidsrecht? Bekijk hier ons cursusaanbod.

Voor wie?

Deze online cursus arbeidsrecht is uiterst geschikt voor de arbeidsrecht advocaat of juridische professional. Jij bent weer helemaal op de hoogte na het volgen van de online cursus actualiteiten arbeidsrecht en kunt de informatie gelijk toepassen in de praktijk. Door het volgen van deze cursus behaal jij 2 PO-punten.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!

Beschikbaarheid