De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Typemachine met een blad erin met de tekst refugees

Webinar actualiteiten asiel- en vluchtelingenrecht

Inzicht krijgen in relevante ontwikkelingen in het asiel- en vluchtelingenrecht? Na het volgen van deze cursus bent u weer helemaal bij. Tijdens deze cursus worden de recente ontwikkelingen besproken aan de hand van recente jurisprudentie. Ook zal eventuele nieuwe regelgeving de revue passeren.

Mocht je tijdens dit webinar niet live kunnen deelnemen zal je achteraf toegang krijgen tot de opname, waardoor je ook 1 PO-punt kan behalen.

We hebben momenteel ook een on demand cursus Asiel- en vluchtelingenrecht beschikbaar welke is opgenomen op 13 juni 2023. Dit is een cursus van 5 PO en in combinatie met dit webinar behaal je dan de benodigde 6 PO-punten voor de Raad voor Rechtsbijstand.

Voor wie?
Ben je werkzaam binnen het asiel- en vluchtelingenrecht als advocaat of juridische professional? In deze actualiteiten cursus wordt uitvoerig ingegaan op het de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, zodat jij weer helemaal op de hoogte bent. Door het volgen van deze cursus asiel- en vluchtelingenrecht behaal je 1 PO-punt die officieel erkend zijn door de NOvA, doordat MR. in opleidingen een erkende opleider is.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!