De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Drie verschillende strakke en moderne gebouwen met kantoren en appartementen met huurrecht

Online cursus procederen in huurcommissiezaken - opgenomen op 8 juli 2024

De huurcommissie behandelt op laagdrempelige wijze geschillen betreffende huur van woonruimte. Met indiening van een eenvoudig formulier (verzoekschrift) en betaling van leges kan de huurder snel een oordeel uitlokken van de huurcommissie. De gevolgen van een uitspraak van de commissie kunnen echter groot zijn, zeker als het geschil feitelijk ook speelt bij andere woningen in een complex.

In de cursus procederen in huurcommissiezaken behandelt Elout Korevaar, advocaat huurrecht en docent aan de Universiteit Leiden, welke geschillen de huurcommissie beslecht, hoe de procedure verloopt en welke mogelijkheden de (ver)huurder ten dienste staan na een oordeel van (de voorzitter van) de huurcommissie.

De cursus is een aanrader voor juristen die veel betrokken worden bij geschillen over huur van woonruimte.

Voor wie?

De cursus is voornamelijk bestemd voor advocaten die in hun beroepspraktijk met huurovereenkomsten te maken hebben. Met deze cursus huurrecht behaal je als advocaat 2 PO-punten in het kader van de permanente opleiding advocatuur van de NOvA.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!

Beschikbaarheid