De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Persoon houdt een vergrootglas vast met op de achtergrond enkele planten.

Online cursus Huurrecht, pas op met de kleine lettertjes

Eenieder kent de opmerking wel “pas op met de kleine lettertjes”. Normaliter wordt dan gedoeld op de algemene voorwaarde. Echter, in zakelijke huurovereenkomsten zit het gevaar van de “kleine lettertjes” al in het contract dan wel de algemene bepalingen behorende bij het contract. Vooral de huurder dient hier alert te zijn, want de verhuurder is bijna in alle opzichten beschermd en de huurder blijft achter met de schade. In deze cursus zullen we ingaan op de aspecten gebrekenregeling conform de wet en conform de “kleine lettertjes”. Het verschil is enorm. Daarnaast komt het onderdeel contractuele boete aan de orde. Tot slot zal kort worden ingegaan op de invloed van deze algemene bepalingen in het verband met de COVID-19 problematiek.

Topics in de cursus

  • Wettelijke basis (toegang tot het huurrecht, welk regime, gebrekenregeling)

  • Kleine lettertjes tijdens normale tijden (huurprijsvermindering, contractuele boete)

  • Kleine lettertjes tijdens corona

Voor wie?
Deze cursus huurrecht, pas op met de kleine lettertjes, is voornamelijk bestemd voor advocaten die in werkzaam zijn in het huurrecht. Door deze online cursus huurrecht blijft je kennis actueel op het gebied van het huurrecht. Als advocaat behaal je 2 PO-punten in het kader van een erkende opleiding advocatuur door de NOvA.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!