De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Een sleutelbos wordt vastgehouden na koop of verkoop roerende of onroerende zaken. Op de achtergrond zie je een houten huisje.

Online cursus Koop en verkoop roerende en onroerende zaken

Niet alleen in de economie maar feitelijk ook in het BW nemen koop en verkoop een belangrijke plaats in. Er is inmiddels een uitgebreide casuïstiek rondom dwaling, non-conformiteit en consumentenbescherming. Ook het boetebeding wordt behandeld, de bepaling in een overeenkomst waarin staat dat als een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt (of juist niet) een boete moet worden betaald. Immers, veel aspecten van het boetebeding spelen zich af rond de koop en verkoop van onroerende zaken.

Wat komt aan bod?
In deze juridische cursus wordt bij de koop en verkoop van roerende en onroerende zaken stilgestaan. Nieuwe, actuele richtlijnen in het consumentenrecht, ambtshalve toetsing, dwaling en schadevergoeding komen onder andere aan de orde.

Voor wie?
Deze cursus koop en verkoop roerende en onroerende zaken is bestemd voor de advocaten en andere juristen die werkzaam zijn in het huurrecht, verbintenissenrecht en/of vastgoedrecht en te maken hebben met contracten, of hier meer kennis van wil vergaren. De vakbekwame docent met een scala aan ervaring en kennis zorgt dat je kennis actueel en up-to-date blijft. Als advocaat behaal je met deze cursus huurrecht 3 PO-punten in het kader van een erkende opleiding advocatuur van de NOvA.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!