De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Hoge gebouwen zijn afgebeeld.

Actualiteiten ondernemingsrecht

June 10, 2024, 01:00 PM - 05:30 PM

Van der Valk Ridderkerk
Deze cursus kan je ook (deels) online volgen
Kid Schwarz

Deze cursus is hybride te volgen.

In de cursus actualiteiten ondernemingsrecht wordt ingegaan op zowel nieuwe ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak alsook op de uitwerking van minder recente aanpassingen op het terrein van het ondernemingsrecht, waarbij wordt gekeken naar de effecten van deze wijzigingen op de ondernemingsrechtelijke praktijk.

Na het volgen van deze cursus bent u weer helemaal bij.

Voor wie?
De cursus actualiteiten ondernemingsrecht is uitermate geschikt voor advocaten die werkzaam zijn in het ondernemingsrecht. Door middel van deze cursus ondernemingsrecht verkrijg je meer kennis en informatie over eerder genoemde aspecten. Als advocaat behaal je 4 PO-punten in het kader van erkende beroepsopleidingen voor advocaten. 

Hybride cursus

Onze docenten gaan graag de interactie met jou aan én wij ontmoeten jou graag persoonlijk. Maar, wij begrijpen ook dat reistijd niet ideaal is of dat jouw agenda soms overloopt. Daarom kun je deze cursus ook op afstand bijwonen. Jouw vragen en opmerkingen stel je gewoon aan de docent door middel van een chat of live verbinding. Tijdens een hybride cursus van MR. in opleidingen hoef je niet de hele cursus online te zijn. Als je minimaal 2 uur online bent, dan kun je de rest later terugkijken. Flexibel dus!

Let op, hybride cursussen vallen niet onder het online abonnement.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!

Kid Schwarz

Ook interessant voor jou