De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Diverse documenten liggen naast elkaar. Er liggen houten letters op de documenten die het woord documents weergeven.

Actualiteiten Personenvennootschappen

In deze cursus zal uitbundig worden ingegaan op de actuele ontwikkelingen rondom Personenvennootschappen, waarbij naast deze rechtsvormen aandacht zal worden besteed aan gerelateerde contractuele- goederenrechtelijke- en erfrechtelijke aspecten. Ook zullen kwesties van vertegenwoordiging aan de orde komen en zal worden ingegaan op de voor- en nadelen van personenvennootschappen in vergelijking met het gebruik van het flexibele BV-recht vorm de vormgeving van de samenwerking tussen vennoten.

Voor wie?
De cursus actualiteiten personenvennootschappen is uitermate geschikt voor advocaten die werkzaam zijn in het ondernemingsrecht. Door middel van deze cursus ondernemingsrecht ben je weer helemaal up-to-date en is je kennis actueel. Als advocaat behaal je 4 PO-punten in het kader van erkende beroepsopleidingen voor advocaten. 

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!