De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Grote gebouwen zijn afgebeeld.

Webinar actualiteiten ondernemingsrecht 2023

Deze cursus zal worden gefaciliteerd via ZOOM.

In deze cursus behandelt prof.mr. Kid Schwarz de recente ontwikkelingen in het ondernemingsrecht. Na het volgen van deze cursus bent u weer helemaal bij. Naast de theorie en de jurisprudentie zal ook tijd en aandacht zijn voor gedachten uitwisselingen over de dynamiek en maatschappelijke relevantie van de recente ontwikkelingen in het ondernemingsrecht. Daarnaast geeft Kid Schwarz praktische aanwijzingen die direct toepasbaar zijn in uw dagelijkse praktijk.

Voor wie?
De cursus ondernemingsrecht is uitermate geschikt voor advocaten die werkzaam zijn in het ondernemingsrecht. Door middel van deze cursus ondernemingsrecht verkrijg je meer kennis en informatie over eerder genoemde aspecten. Als advocaat behaal je 4 PO-punten in het kader van erkende beroepsopleidingen voor advocaten. 

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!