De cursusaanbieder voor
de juridische professional

Sander Lely

Functie

Senior juridisch adviseur, bedrijfsjurist

Werkgever

Aelmans Adviesgroep, Pouderoyen Tonnaer

Expertise

Bestuursrecht, civiel recht

Sander is als senior juridisch adviseur en docent verbonden aan Pouderoyen Tonnaer en heeft ruime ervaring bij de overheid. Hij was voorheen jaren werkzaam als advocaat-partner voor de gemeentelijke en provinciale overheid.

 Hij heeft praktische ervaring met het omgevingsrecht en ruime kennis van de nieuwe Omgevingswet. Verder heeft hij zich verdiept in de Aanvullingswet grondeigendom en die vervangt de Wet voorkeursrecht gemeenten, de Landinrichtingswet, het deel van de Wet ruimtelijke ordening op het gebied van het kostenverhaal en de Onteigeningswet. Hij verricht dagelijks juridische werkzaamheden op het brede terrein van het omgevingsrecht en het grondbeleid.

Sander is tevens (gast)docent en verzorgt specifieke cursussen en opleidingen op het gebied van het ruimtelijk bestuursrecht, overheid en privaatrecht en het onteigeningsrecht. Hij is als docent verbonden aan CPO Nijmegen (beroepsopleiding advocaten), KPE opleidingen en de HS Zuyd. Tijdens een cursus bestuursrecht of cursus omgevingsrecht deelt Sander graag al zijn ervaring en kennis met je.

Cursussen door Sander Lely