De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Een strafcel met daarin een bed.

Actualiteiten strafrecht en strafprocesrecht

Deze cursus is hybride te volgen.

De twee Limburgse strafrecht toppers mr. Henk Peters en mr. Theo Boumans zullen in deze uiterst interessante cursus de ontwikkelingen op het gebied van het strafrecht met jou doorlopen. De docenten bespreken de recente ontwikkelingen in de wetgeving alsmede de actuele jurisprudentie van de Hoge Raad die relevant is voor de verdediging in strafzaken, waarbij afwisselend zowel het formeel en het materieel strafrecht aan de orde komen.

De cursus zal een interactieve cursus zijn met de mogelijkheid om tussentijds vragen te stellen. Tijdens de cursus worden diverse interessante casussen gezamenlijk besproken.

Voor wie?
Deze cursus strafrecht, waar de actualiteiten omtrent het strafrecht centraal staan, is zeer geschikt voor de advocaat of juridische professional die te maken heeft of krijgt met het strafrecht. De deskundige docenten nemen je tijdens deze interactieve cursus, waar jij al jouw vragen tussentijds kunt stellen, mee in de verschillende relevante topics en zorgen ervoor dat jij 6 PO-punten behaalt die erkend zijn door de NOvA.

Hybride cursus

Onze docenten gaan graag de interactie met jou aan én wij ontmoeten jou graag persoonlijk. Maar, wij begrijpen ook dat reistijd niet ideaal is of dat jouw agenda soms overloopt. Daarom kun je deze cursus ook op afstand bijwonen. Jouw vragen en opmerkingen stel je gewoon aan de docent door middel van een chat of live verbinding. Tijdens een hybride cursus van MR. in opleidingen hoef je niet de hele cursus online te zijn. Als je minimaal 2 uur online bent, dan kun je de rest later terugkijken. Flexibel dus!

Spelregel hybride cursus:

  • Inloggen en bekijken vanaf je eigen (werk)plek;

  • vragen stel je in de chat of via een live verbinding;

  • de hele cursus wordt opgenomen, dus wat je niet live online hebt gevolgd kan je op een later moment terugkijken, zodat je alle punten van de cursus altijd kan behalen;

  • mocht je de cursus online volgen, dan dien je minimaal 2 uur online te zijn (bij online deelname hoef je namelijk niet de gehele cursus live te volgen);

  • bij gedeeltelijke deelname ontvang je achteraf de opname waardoor je het resterende deel kan terugkijken;

  • een aantal dagen voor aanvang ontvang je van ons een link om deel te kunnen nemen aan de cursus.

Let op, hybride cursussen vallen niet onder het online abonnement.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!