De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Man staat voor een whiteboard met allerlei notities, blaadjes en lijnen. Aan tafel zit een dame.

Online cursus actualiteiten strafrecht en strafprocesrecht - opgenomen november 2022

Deze cursus is opgenomen in november 2022.

Deze Limburgse strafrecht topper mr. Theo Boumans zal in deze uiterst interessante cursus de ontwikkelingen op het gebied van het strafrecht met jou doorlopen. De docent bespreekt de recente ontwikkelingen in de wetgeving alsmede de actuele jurisprudentie van de Hoge Raad die relevant is voor de verdediging in strafzaken, waarbij afwisselend zowel het formeel en het materieel strafrecht aan de orde komen.

Voor wie?
Deze cursus strafrecht, waar de actualiteiten omtrent het strafrecht centraal staan, is zeer geschikt voor de advocaat of juridische professional die te maken heeft of krijgt met het strafrecht. De deskundige docenten nemen je tijdens deze interactieve cursus, waar jij al jouw vragen tussentijds kunt stellen, mee in de verschillende relevante topics en zorgen ervoor dat jij 3 PO-punten behaalt die erkend zijn door de NOvA.

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!