De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Achteraanzicht van een persoon met een trui met capuchon aan

Online cursus jeugdstrafrecht theorie en praktijk 2022

Deze cursus is opgenomen in november 2022.

In deze cursus jeugdstrafrecht zal worden ingegaan op zowel de basis als de grondbeginselen van het jeugdstrafrecht, als op specifieke onderwerpen die meer aandacht behoeven. Er is aandacht voor recente relevante jurisprudentie en ontwikkelingen in de praktijk. Onder meer op het ASR, de PIJ, buitengerechtelijke afdoening van jeugdstrafzaken en DNA bezwaar zal nader worden ingegaan, naast vele andere onderwerpen. Deze cursus is onmisbaar voor advocaten die werkzaam zijn in het jeugdstrafrecht en zorgt ervoor dat je als advocaat in 4 uur weer helemaal op de hoogte bent van alles dat speelt in het jeugdstraf(proces)recht.

Hoofdstuk 1 staat reeds online. Hoofdstukken 2 tot en met 4 staan uiterlijk woensdag 7 december 2022 online.

Voor wie?
Ben je werkzaam binnen het personen- en familierecht als advocaat of juridische professional? Met deze cursus jeugdstrafrecht ben je na afloop helemaal up-to-date en op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door het volgen van deze cursus personen- en familierecht, behaal je 4 PO-punten die officieel erkend zijn door de NOvA. 

Een cursus van MR. in opleidingen volg je omdat:

  • deze lekker pragmatisch is: theoretische wetgeving wordt vertaald naar praktische handvatten waar je écht iets aan hebt;

  • deze wordt gegeven door bevlogen specialisten;

  • wij altijd persoonlijk en benaderbaar zijn;

  • je gegarandeerd PO-punten behaalt, omdat wij een door de NOvA erkende cursusaanbieder zijn, en dat voor een aantrekkelijke prijs!