De cursusaanbieder voor
de juridische professional
Zwembad Paramaribo met strandhutjes

Studiereis Suriname 2025: Strafrecht

MR. in opleidingen organiseert een studiereis voor advocaten die actief zijn in het strafrecht. De reis heeft als bestemming het prachtige Suriname! De cursusdagen zullen plaatsvinden van 7 t/m 10 maart 2025 van 8.30 uur t/m 13.00 uur in hotel Torarica (Paramaribo). Zo begin je het jaar goed en haal je meteen al 16-PO punten binnen. In de resterende dagen heb je voldoende vrije tijd om Suriname te (her)ontdekken.

Deze cursus organiseren wij gezamenlijk met Soedamah Advocaten Cursus.

We zijn momenteel in conclaaf met de docenten wat betreft de onderwerpen. Naast Sven Brinkhoff zal er ook nog een docent strafrecht meegaan. Ben je enthousiast en wil je met ons mee gaan? Reserveer alvast de data in je agenda of meld je aan.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor onder meer advocaten en juristen die te maken hebben met het strafrecht. Uiteraard mag iedereen die interesse heeft in dit rechtsgebied en graag de reis meemaakt, zich aanmelden. Tijdens de cursus is er voldoende ruimte voor interactie en eigen inbreng.

Cursusdagen

  • vr 7 maart: 8:30 uur - 13:00 uur

  • za 8 maart: 8:30 uur - 13:00 uur

  • zo 9 maart: 8:30 uur - 13:00 uur

  • ma 10 maart: 8:30 uur - 13:00 uur

Activiteiten en excursies

Naast de cursusdagen organiseren wij ook een aantal activiteiten en excursies waar je vrijblijvend aan kan deelnemen. Denk hierbij aan een welkomstdiner, bezoek aan het Paleis van Justitie, bezoek aan de universiteit en een jungle tour.

BASIS PAKKET

We bieden een basispakket aan waarbij de reis- en verblijfskosten exclusief zijn. We hebben hier speciaal voor gekozen omdat ieder van jullie specifieke wensen kan hebben. Zo kun je arriveren wanneer je wilt, vertrekken wanneer je wilt en overnachten in een hotel naar eigen keuze.

Mocht je in hotel Torarica wensen te verblijven (hier vinden ook de cursussen plaats), stuur dan een mail naar info@mrinopleidingen.nl. Wij hebben gunstige tarieven kunnen bedingen bij dit hotel.

Ga je mee met ons op (studie)reis? Wij hebben er zin in!

STARTGARANTIE BIJ MINIMAAL AANTAL DEELNEMERS

De cursus heeft een startgarantie bij een minimaal aantal deelnemers. Medio oktober of zoveel eerder het minimaal aantal deelnemers is bereikt zal worden medegedeeld of er een startgarantie is bereikt. We adviseren je daarom de reis pas te gaan boeken zodra je van ons hebt vernomen dat de cursus daadwerkelijk doorgaat.

Cursusdata